Răzvan Burleanu… ce naiba s-a intâmplat cu FRF-ul nostru?

Ca unul care s-a săturat (in sfârșit!) de mizeria și circul din fotalul românesc, nu m-a interesat deloc alegerile de la FRF, fiind sigur, ca voi toți, că va ieși Gică Popescu, iar din spate va conduce tot Sandu și gașca de mafioți, acum pușcăriași. 

Am râs de el pur și simplu, ba chiar am fost dezamăgit când am aflat că va candida și Răzvan Burleanu, gândindu-mă că e doar băgare in seamă. Mi se părea un tip serios, care nu ar trebui să se facă de răs cu o candidatură la mișto, doar să se bage in seamă cu japca, cum fac ratații de la noi, să audă lumea de ei. Ii pusesem deja niște etichete și consideram indreptățite bătăile de joc la care era supusă candidatura lui de către Sandu și acoliții.  L-am cunoscut pe Răzvan Burleanu acum vreo doi, ani când a venit in Buftea să organizeze, la un teren privat, un turneu de minifotbal. Un turneu local. Nu ințelegeam ce caută el aici.. ce, nu-l puteau organiza proprietarul terenului și ceilalți 10 000 de pasionați de fotbal din oraș? 

A aflat că am siteul expresuldebuftea.ro și m-a sunat cu rugămintea de a-i promova acel turneu. Sincer, l-am luat la preț de matineu, dar nu l-am refuzat, pentru și mie imi place jocul, pentru că era un eveniment local cu o oarecare implicare a comunității, și nu in ultimul rând, pentru că mi s-a părut un tip foarte ok. Nu ințelegeam totuși ce caută in lumea unor țopârlani, in general, care se injură și se scuipă la astfel de turnee, doar pornind de la ” cepulamea a fost, ma, ca nici nu te-am atins?!”

A venit la mine la prăvălie, mi-a adus niște afișe să le pun și eu pe acolo… el le făcuse, el le tipărise, el le lipea prin oraș. Mi-a propus chiar să joc in echipa lui, a organizatorilor, că nu le ieșea la număr o echipă. Cum sunt eu antisocial, am găsit niște scuze și nu m-am prezentat… că nu mă pricep, că nu vreau să-i incurc, ca nu am timp, deși el mi-a garantat că nu e vreunul din echipă vreo sculă ș jucăm doar de distracție și să ieșim la număr.   

I-am urmărit așa zisa carieră prin mailurile pe care mi le trmietea, evident nu numai mie, la contact@expresuldebuftea.ro, comunicate de presă privind activitatea sa. Am văzut că ajunsese președintele federației de minifotbal, dar nu m-a impresionat, deși se știa că e foarte greu să unești acest sport, de maidan practic, pentru că, in general, sunt practicanți și organizatori fotbaliștii nereușiți, dar cu impresii de vedete locale. Pe urmă, ajunsese chiar președintele federației europene sau internaționale, iar naționala româniei de minifotbal chair avea rezultate. Mare lucru… e ca și cum aș ajunge eu președintele federației de shaormărit viteză! 

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *