(P) KIWI Fashion Buftea – Eleganță și rafinament

La parterul blocului nou de lângă Domeniul Știrbey, s-a deschis acum câteva zile un nou magazin, KIWI Fashion, care surprinde in peisajul buftean prin faptul ca este luminos, aerisit, bine amenajat, cum ar trebui să arate magazinele destinate modei feminine.

Puteți găsi aici numai materiale de calitate, tinute elegante, decente, de bun gust si rafinate, la preturi accesibile și nu in ultimul rând, incaltaminte confortabilă. In general, articolele KIWI Fashion provin de la producători din UE, dar si de la producatorii din țară, care si-au capatat un renume pentru produsele lor de caliate si care lucreaza pentru export.

 

In incinta magazinului a fost amenajat și un „colț” al bărbaților, cu ceva articole sport, unde domnii pot „pierde” timpul, cât doamnele câștigă la capitolul vestimentație. Deasemenea, sunt si articole sport pentru mersul la sală si alte activitati in aer liber, tot mai populare in rândul tinerilor.

KIWI Fashion vizează o clientela in randul doamnelor si domnisoarelor care doresc sa aiba o tinuta decenta si in acelasi timp eleganta, la birou, la o iesire la restaurant, la o intalnire de afaceri, la o serata, etc.

Este un pariu riscant pentru proprietar, stiind ca publicul este obisnuit cam cu aceleași lucruri prin magazine, ori ieftine și de slabă calitate, ori scumpe și inaccesibile.

Poate vă intrebați de ce să cumperi dintr-un magazin din Buftea, când ai o grămadă de mall-uri la dispoziție, unde poti și să te plimbi și să te relaxezi? Dar de câte ori ai fost la shopping in mall și te-ai intors dezamăgită, după ore in șir, fără vreo achiziție notabilă? N-ai ce pierde dacă faci o vizită și la KIWI Fashion, nu trebuie decât să ieși la o plimbare prin Buftea, spre Domeniul Știrbey și Calul Bălan.

 

Adresa: Strada Oltului nr. 15A… Program: Marți-Vineri 10-18, Sambata 10-16, Luni: inchis…

Descopera acum noul magazin Kiwi Fashion Buftea si beneficiaza de un discount general de 10%, pana pe 8 martie, in limita stocului disponibil.

Like pe Facebook la pagina KIWI Fashion și vei fi la curent cu toate noutățile din magazin!

Sugestii pentru 8 Martie

Catalog genti dama

Catalog incaltaminte dama

Articole sport dama

Articole sport pentru barbati


 

]]>

1 răspunde
 1. Trista
  Trista says:

  If you are going for finest contents like myself, only go to see
  this web page daily as it provides quality contents, thanks

  Feel free to visit my webpage; [url=http://www.lolatoys.com]tienda erótica para mujeres[/url]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *