Raluca Andrei, invățătoarea care aduce primăvara

Imi place nou val de cadre didactice tinere din Buftea și e neapărat nevoie să li se acorde mai multă incredere, dar și atenție, să ii păstrăm in oraș.

Raluca Andrei este invățătoare la Școala Nr. 3 Buftea și are câteva metode de lucru inedite și foarte gustate de copii. Cântă la chitară, este textier și compozitor de cântece pentru copii. Face chiar lecții pe ritm de muzică, iar la serbări se alătură cu chitara copiilor.

Doamna Andrei se ocupă foarte serios de muzica pentru copii, avânt multe cântecele pe youtube, pe care le puteți savura impreună cu prichindeii vostri, cautand pe acest canal dupa numele „raluca andrei”. Noi vă propunem două cântecele superbe de inceput de primăvara cu peste 3 milioane de vizualizari impreuna!!!

https://youtu.be/1BpE-WrWFgw?list=PLdE_zCK4F1kR0ZMXFAxSjsD1GqW49bC3Y   https://youtu.be/Jrrui59to20?list=PLzqzf7StPomR9yP-vhQDIuuGYyHPD9pR8        ]]>

2 raspunsuri
 1. Laurentiu NEATU
  Laurentiu NEATU says:

  Buna seara,
  Am toatala reverenta, stima, respectul si consideratia pentru D-na Raluca Andrei; Cred ca asemeni dumneai, mai sunt cadre didactice care ar trebui evidentiate; (in Buftea se desfasoara MULTE activitati frumoase dar care datorita incrancenarii, nu le observa nimeni si rareori sunt evidentiate)
  Ce-i drept, nu le putem impune sa ramana alaturi de noi dar unui om care isi pune sufletul, daruirea si experienta dobandita de-alungul carierei, in folosul semenilor, uneori este suficient sa-l scoti in relief iar dumneavoastra, domnule B.T., ati reusit !!! Acesta poate fi MARTISORUL pe care l-ati oferit , in numele buftenilor.
  Felicitari!!!
  Va rog sa-mi permiteti sa fiu alaturi de dvs., alaturi de toti ceilalti care au lecturat si apreciat articolul dvs, pentru a le spune tuturor doamnelor si domnitelor, LA MULTI ANI si O PRIMAVARA LA FEL DE FRUMOSA ca dumnealor
  Cu totala reverenta fata de toate doamnele „noastre” (buftence- sa nu se-nteleaga altceva) si total respect pentru cei ce vor citi acest comentariu,
  Laurentiu NEATU

  Răspunde
 2. Veronica Orha
  Veronica Orha says:

  Am descoperit-o pe Raluca gratie copiilor mei care se uita zilnic si asculta piesele ei, chiar le canta. Am fost colege la Liceul Pedagogic si de pe atunci am remarcat cat de creativa e si ce suflet bun are. Felicitari, Raluca! Esti o adevarati inspiratie pentru noi toti!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *