Primaria Buftea nu mai are ce sa asfalteze?

Pimaria Buftea monteaza borduri si toarna asfalt pe Alea Garii, in dreptul accesului in fiecare curte. Acestea erau deja betonate, strada fiind modernizata in iunie 2008, cand fostul primar a decis ca strada pe care locuieste ar trebui sa fie prima modernizata in mandatul sau.

Dupa ce Delta ACM, firma de casa a primariei, a asfaltat strazi deja asfaltate, daca nu mai e nimic de asfaltat si lasam treburile urgente si importante din Buftea, putem ghici care sunt urmatoarele obiective de asfaltat, pentru bunastarea tuturor:

 • pasarela peste calea ferata
 • piateta primariei
 • locul de joaca din parcul nou din Flamazeni
 • pista de biciclete de pe Strada Studioului
 • gazonul stadionului
 • cimitirele
 • trecerea la nivel cu calea ferata

Voi ce credeti ca ar mai trebui asfaltat prin Buftea?

]]>

9 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  Sunt o gramada de strazi pline de glog, neasfaltate/ 1800 style. Asteptam cu interes alegerile. Acest individ e anti oras si anti cetatean.

  Răspunde
 2. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  Uite altul care nu mai are ce asfalta…

  [url]http://www.ziare.com/social/administratia/moartea-turismului-primarul-din-navodari-vrea-sa-construiasca-un-drum-asfaltat-pe-plaja-1318379[/url]

  Răspunde
 3. nume
  nume says:

  Nu stiu frate, l-am votat pe om, am gresit, ne-a pacalit pe toti. Trebuie sa recunoastem ca omul are talent. Personal nu am beneficiat de absolut nimic de pe urma alegerii acestui primar. Nici nu am asteptat asa ceva. Stoica a inceput bine si a terminat mandatul lamentabil; Balalau a fost odios. Din punctul meu de vedere singurul primar drept si bun a fost Nicolae Rovinaru. Omul nu a deranjat pe nimeni, nu a cerut nimic, si in vremuri tulburi a tinut orasul pe linie de plutire.

  Răspunde
 4. bizu
  bizu says:

  daca nu asfalteza nu e bine ca e noroi daca asfalteaza nu e bine ca nu este necesar , daca repara ceva toarna asfalt peste asfalt . Orice ar face primaria se vor gasi nemultumiti , cu toate acestea orasul nostru arata mai bine ca niciodata . Da mai sunt probleme de rezolvat ( cainii comunitari, apa de la robinet , canalizarea ) dar eu cred ca suntem pe drumul cel bun .

  Răspunde
 5. bizu
  bizu says:

  [quote name=”Eu”]Se fac lucruri extraordinare,marete de neimaginat…bizule esti penibil …sa fim seriosi nume…[/quote]
  cum ar fi?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *