Bufteanul Constantin Lupulescu, multiplu campion national la sah

Buftea chiar are cu cine sa se mandreasca! În 2007, 2010, 2011 si 2013, Constantin Lupulescu a cucerit titlul de campion național, în competiția seniorilor. În 2008 și 2009, a terminat campionatul național pe locul 3, insa in 2014 a terminat doar al 5-lea, fiind component al echipei AEM Luxten Timisoara, si avand cel mai bun coeficient ELO din România

Bufteanul a ratat la mustață titlul de campion european individual, la Legnica (Polonia), in 2013. Sportivul de la AEM-Luxten a încheiat competiția pe locul 5, la egalitate de puncte cu campionul european, însă a pierdut la departajare. Totuși, el ar fi avut șanse de a se detașa în fruntea clasamentului în ultima rundă, însă a remizat cu ucraineanul Anton Korobov. Lupulescu mai a participat, în luna noiembrie, la Campionatul European pe echipe, tot în Polonia, unde s-a clasat cu România pe locul 12.

In martie 2014, Constantin Lupulescu (Mare Maestru – Elo-2643) a participat la Campionatl European de Sah Individual de la Erevan, unde a obtinut locul 6, la egalitate de puncte cu al doilea clasat, obținând și calificarea directă la Cupa Mondială din 2015.

Luna aceasta bufteaul, care activeaza si in campionatul Germaniei,  a participat cu echipa masculina a Romaniei la Olimpiada de Sah din Norvegia, care s-a clasat pe locul 20, din 177 tari prezente.

Constantin Lupulescu, campionul naţional la şah: “Am mult

Interview with GM Constantin Lupulescu.

Constantin Lupulescu (AEM Timișoara), pe 6 la Campionatul European Individual de șah de la Erevan

 

]]>

2 raspunsuri
 1. Bertha
  Bertha says:

  Following the SDK is installed, open the Android SDK Manager from your Start menu (search for
  SDK Manager”).

  Also visit my webb blog [url=http://www.wattpad.com/79893990-titanium-backup-pro-apk-free-download-titanium]titanium backup pro apk[/url]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *