Parcări pe Strada Studioului

După inceperea lucrărilor de reabilitare, această stradă a suferit modificări serioase. Va avea băncuțe și spații verzi, trotuar și pistă de biciclete, astfel partea carosabilă ingustându-se, spre nemulțumirea celor care nu ar mai avea unde să parcheze.

Primăria Buftea intenționează să amenajeze in zonă două parcări, astfel incât să nu mai fie mașini pe carosabil. Una dintre ele va avea 950 metri pătrați și va fi lângă maternitate, pe terenul Consiliului Județean, iar cealaltă, intre Policlinică și MediaPro, pe terenul acestora, binențeles in cazul unei eventuale ințelegeri.

Amenajarea acestor parcări va presupune cel mai probabil și plata unei taxe de parcare, și va fi o schimbare importantă pentru locuitorii din zonă, care sunt obișnuiți cu mașina in fața geamului și parcarea gratuită. Rămâne de văzut dacă această măsură va păstra noua strada fără mașini staționate.

HOTĂRÂREA NR.146 Din 26 Noiembrie 2013 privind solicitarea de preluare în administrarea Consiliului local al oraşului Buftea a unui imobil teren în suprafaţă de 950 mp., aflat în domeniul public al Judeţului Ilfov, situat în str. Studioului nr. 5, oraş Buftea, Judet Ilfov

]]>

5 raspunsuri
 1. Secretar
  Secretar says:

  Vad ca se tot schimba secretarul primariei.
  Asta toamna era doamna Isabela, acum vad ca este altcineva. Sti cine este sau mai multe detalii?

  Răspunde
 2. bizu
  bizu says:

  strada Studioului, este un proiect interesant . Cat depre parcari ,sunt curios cum va reusi primaria sa-l convinga pe cetateanul buftean sa parcheze la o distanta mai mare de 10 metri de la intrarea in scara blocului si intr-un loc in care nu-si poate vedea masina de pe geam

  Răspunde
 3. nume
  nume says:

  „Amenajarea acestor parcări va presupune cel mai probabil și plata unei taxe de parcare”

  Sa fii sigur, cea mai proasta idee de pana acum a actualei conduceri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *