HipHop de Buftea

“Tre’ să taci că uite, al nostru e momentu’ / Declanșăm atacul din Studio și până-n Centru”

nkZ și BuFFoN sunt doi tineri din oraș care au ales rapul pentru a ieși din tiparele Buftei. După o perioadă de “probe” in apartament au decis să iasă cu ceva serios, o piesă și un clip oficial.

Piesa se numește “Plini de ură” și e inspirată din realitățile buftene cu care se cofruntă cei doi băieți de 21 de ani, iar clipul probabil e cu buget 0, poate doar in sticla de “Stejar” să fi investit ceva. Preferințele lor din domeniu sunt 2Pac, Nas, DMX, Eminem, de afară, iar din Romania, Infinitu, BocaSeca, Cedry2k, Phunk B.

“Nu avem pretenții de la acest oraș, nu ne poate ajuta cu nimic, ci doar ne umple de ură. Cocalarismul e in floare și ne provoacă să dezvoltăm ceea ce facem.”nkZ

Nu trebuie analizați cu ochi critic incă, sunt la inceput și parcă e altceva decât maneau veșnică bufteană, troadiționala poză din baie pusă pe facebook sau “cântatul” la păcănele. Sunt din generația căreia orașul nu i-a oferit absolut nimic, nici locuri de joacă, nici parcuri verzi, nici cultură, poate nici școală și nici joburi acum. Nu e nevoie să-i incadrăm la “artiști” sau “cultură”, insă pot fi mult mai interesanți decât spectacolele de dansuri si cor cu care se incearcă “culturalizarea” tinerilor bufteni.

Accesați linkul de jos pentru a urmări clipul.

 

“Am întâlnit destule jeguri in oraș / Atunci râdeați, acum aplaudați doi baieti ce-s raparasi”

nkZ si BuFFoN – Plini de ura ( Official Video )

 

]]>

4 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *