Minifotbal Buftea – Chitilenii au făcut scandal!

FC JIULUI   4 – 15   FAIR-PLAY
Dupa ce au aratat in primele 10 minute ca si ei stiu fotbal,cei de la FC Jiului au tratat adversarul cu superioritate nejustificata,acest lucru i-a costat.

Fair-Play s-a mobilizat corespunzator ptr acest meci profitand si de lipsa de rezerve a Bucurestenilor au reusit sa-i invinga categoric. RECHINII COCANI    8 – 5   DELFINII
Ceea ce se anunta inaintea meciului s-a intamplat si in teren.Derby-ul local al comunei Cocani a fost un derby in adevaratul sens al cuvantului,cele doua echipe nemanajandu-se deloc.
Un meci deschis oricarui rezultat.Cu un lot mai numeros cei de la Rechinii au reusit pe finalul meciului sa se desprinda pe tabela de marcaj,scor care a adus si prima victorie pentru Rechinii din Cocani. TEC BUFTEA   5 – 10   UNEFS
Etapa a-IV-a anunta un meci interesant intre cele doua combatante,insa lipsa de efectiv la ambele echipe a facut ca acest meci sa fie unul de uzura.Cu multi nervi din partea jucatorilor de la Tec si fara a emite prea multe pretentii,jucatorii de la Tec au facut tot ce le-a stat in putinta in teren,insa pana la urma au trebuit sa se recunoasca invinsi de fotbalistii de la Unefs. JUVENTUS BUFTEA   9 – 2   FC CHITILA
Se poate spune cu certitudine ca a fost meciul zilei.Cu o echipa FC Chitila foarte determinata si motivata ptr ca intalneau campioana en-titre.Baietii de la FC Chitila au inceput meciul excelent conducand chiar cu 1-0,scor la care au stapanit destul de bine  jocul.Schimbarile si tineretea si-au spus pana la urma cuvantul,Chitilenii nu au reusit sa-si dozeze nervii si energia in mod pozitiv acuzand arbitrajul la fiecare faza,indiferent daca aveau sau nu dreptate,acest lucru a dus la o stare de nervozitate ce depaseste limita de sportivitate.
Cu o greseala neintentionata de arbitraj meciul a luat o intorsatura neasteptata,tensiunea meciului a fost peste masura celor de la FC Chitila care au avut o atitudine nesportiva la adresa arbitrului,motiv ptr care a aparut si al 2-lea cartonas galben la jucatorul Gabrilute Catalin si implicit cartonasul rosu,jucator care nu a reusit sa-si stapaneasca nervii lasand echipa in inferioritate numerica,jucatorii de la Juventus nu puteau rata o astfel de oportunitate si au transat meciul in favoarea lor. SOIMII PATRIEI   4 – 10   ARY & ROBY
Favorita partidei Ary & Roby a reusit sa se impuna in fata celor de Soimii Patriei fara prea mari emotii,profitand si de lipsa unor jucatori foarte importanti de la Soimii. VOINTA BUCIUMENI   5 – 3   FC ATARNATI
De la meci la meci Vointa Buciumeni este in crestere de forma.Cu o mai buna organizare in teren,cu o excelenta conditie fizica si fara reprosuri intre ei,Vointa s-a mobilizat exemplar in fata unei echipe puternice cum este Fc Atarnati,echipa care nu a avut la dispozitie nici o schimbare si care avea sa-i coste la final pierderea celor 3 puncte puse in joc.La cum s-au prezentat ambele echipe in acest meci sunt demne de luat in seama pentru stabilirea podimului de la finalul campionatului. ARBITRAJUL ETAPEI :    
Pe parcursul a 6 meciuri din etapa a-IV-a au fost si putine greseli de arbitraj,care din pacate una dintre ele a avut si efect asupra jocului. CONCLUZIA ETAPEI :
Fotbalul din Romania sufera.
Din acelasi motiv si fotbalul din CAMPIONATUL DE MINIFOTBAL BUFTEA sufera si el,pentru ca:
De cate ori pierde echipa favorita (arbitrajul e de vina !!!)
De cate ori nu ne iese jocul in teren ( arbitrajul e de vina !!!)
Daca nu avem tot lotul la dispozitie si adversarul e superior ( arbitrul trage cu ei !!!)
Daca jucam prea dur si rupem piciorul adversarului (arbitrul e de vina,ca fluiera fault !!!)
Daca ………………………………………( tot el e de vina !!!)
Haideti cu totii sa ne vedem lacunele din propria ograda si sa nu mai cautam vinovati pentru propriile esecuri,
sa incercam sa ne punem in locul arbitrului pentru cel putin un meci,sa realizam ca noi suntem 24 de jucatori pe meci cu tot cu rezerve iar el este unul singur,si el este om si este dispus greselilor omenesti.
Sa nu fim neintelegatori cu semenii nostri si sa nu facem din aceasta competitie un razboi. Este mare pacat .Ne-am chinuit atat sa organizam un campionat de minifotbal la Buftea si prin atitudinea noastra nesportiva sa-l inchidem mai repede decat ne-am fi dorit !?.
Va doresc multa bafta la toti si mult mai mult FAIR-PLAY.

 

Buftea : Decizie Comisia de Organizare Comisia de Organizare a hotarat : Pentru atitudine nesportiva,jucatorul de la FC Chitila,Gabrilute Catalin a fost suspendat pana la finalul campionatului editia 2011-2012. La fiecare meci din campionat arbitrul principal al competitiei va fi ajutat de un arbitru secundar,acesta find ales din membri Comisiei de Organizare si va fi stabilit de aceeasi comisie.

http://www.campionateminifotbal.ro/news_com.php?id=1202

http://www.campionateminifotbal.ro/news_com.php?id=1204

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.