Mihai (Mitrus) Ghezea incarcerat impreuna cu Dan Diaconescu

Patronul Ziarului ATAC, bufteanul Mihai Ghezea, cel care l-a susținut in campania electorala din 2012 pe Ion Stoica, a primit o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de inchisoare pentru șantaj, in același dosar cu Dan Diaconescu, cu care colabora la OTV.

Mihai Ghezea are un cazier impresionant si mai multe condamnări, fiind implicat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri publice și șantaje. El nu mai are voie sa practice meseria de jurnalist timp de 5 ani.

De parca ar fi practicat-o vreodată. E finalul unor astfel de cariere, de escroci și șantajiști, camulfați in jurnaliști, și vom vedea in scurt timp mai multe cazuri de acest gen.

 

 
Mihai (Mitrus) Ghezea
]]>

5 raspunsuri
  1. bizu
    bizu says:

    am urmarit acest proces pe parcursul desfasurarii lui , in opinia mea probele sunt destul de subtiri si trase de par . Cred ca s-a dorit prin executarea lui DD sa se arate pisica jurnalistilor incomozi . Ok DD si MG nu aveau metode prea ortodoxe dar faceau destule dezvaluiri, multe din ele s-au adeverit. Si tu bogdane pe acest blog faci dezvaluiri care desi adevarate in marea lor majoritate nu sunt intodeauna sustinute cu probe . Conform rechizitoriului din acest dosar esti vinovat, DAca maine ameninti cu dezvaluri inseamna in opinia procurorilor ca esti santajist . eu am invatat la scoala ca santajul trebuie sa aiba ca scop obtinerea pentru sine sau pentru altul a unui folos material sau nu .

    din acest motiv cred ca pedepsirea atat de dur a unor oameni de presa ( si cel putin in cazul lui DD , a unor formatori de opinie ) este gresita si este o piedica pusa independentei justitiei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *