Mihai (Mitrus) Ghezea incarcerat impreuna cu Dan Diaconescu

Patronul Ziarului ATAC, bufteanul Mihai Ghezea, cel care l-a susținut in campania electorala din 2012 pe Ion Stoica, a primit o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de inchisoare pentru șantaj, in același dosar cu Dan Diaconescu, cu care colabora la OTV.

Mihai Ghezea are un cazier impresionant si mai multe condamnări, fiind implicat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri publice și șantaje. El nu mai are voie sa practice meseria de jurnalist timp de 5 ani.

De parca ar fi practicat-o vreodată. E finalul unor astfel de cariere, de escroci și șantajiști, camulfați in jurnaliști, și vom vedea in scurt timp mai multe cazuri de acest gen.

 

 
Mihai (Mitrus) Ghezea
]]>

5 raspunsuri
  1. bizu
    bizu says:

    am urmarit acest proces pe parcursul desfasurarii lui , in opinia mea probele sunt destul de subtiri si trase de par . Cred ca s-a dorit prin executarea lui DD sa se arate pisica jurnalistilor incomozi . Ok DD si MG nu aveau metode prea ortodoxe dar faceau destule dezvaluiri, multe din ele s-au adeverit. Si tu bogdane pe acest blog faci dezvaluiri care desi adevarate in marea lor majoritate nu sunt intodeauna sustinute cu probe . Conform rechizitoriului din acest dosar esti vinovat, DAca maine ameninti cu dezvaluri inseamna in opinia procurorilor ca esti santajist . eu am invatat la scoala ca santajul trebuie sa aiba ca scop obtinerea pentru sine sau pentru altul a unui folos material sau nu .

    din acest motiv cred ca pedepsirea atat de dur a unor oameni de presa ( si cel putin in cazul lui DD , a unor formatori de opinie ) este gresita si este o piedica pusa independentei justitiei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.