Mai aproape de noi.

Pentru a se dezvolta in stilul dorit de noi, adică incisiv și independent, site-ul Expresul de Buftea are nevoie doar de voi. Nu de ziariști, nu de bani, nu de interese sau obligații.

Efortul nostru principal a fost atrgerea de cât mai mulți vizitatori din oraș, nu de aiurea, ca nu ne-ar interesa vizitatorii din afara orașului. Nu ne-a interesat să știe lumea cine suntem, nu ne-au interesat beneficiile sau interese prin oraș. Ambiția noastra e de a creea un spațiu unde cetățenii orașului să ia atitudine, să protesteze, să propună, să critice sau să laude, astfel incât cei ce ne conduc orașul, sau cei ce vor să-l conducă, să țină seama și de noi, nu ca in alți ani.

Și cum vor ține seama că și părerea noastră contează? Doar dacă suntem mulți aici și dacă ne exprimăm cât mai multe păreri decente. Pentru asta, pe langă conținutul pus de noi pe site, incercăm să vă apopiem și prin alte metode “simpatice” și ce e mai important, deloc agresive sau deranjante.

Vă reamintim că noi mai deținem și platforma socială expresuldebuftea.net... mult prea puțin folosită, deși are nu mai puțin de 489 de membri! Este extrem de utilă pentru o comunitate, dar incă nu am reușit să vă convingem de asta. Vă propunem să vă faceți cont acolo, e foarte simplu, și mai ales garantăm discreție totală față de adresa voastră de mail și IP. Găsiți permanant butonul in meniul de sus, sub numele de Comunitatea Online.

Cu ajutorul acestui site puteți pune posta texte, poze, video, vă puteți crea pagina personală, trimite mesaje personale, avem și forum, chiar și chat. Este extrem de util pentru o colaborare cu noi, pentru a dezvolta site-ul independent expresuldebuftea.ro. Părerile, textele și pozele pe care le puneți acolo, le putem folosi cu acordul vostru pentru articolele viitoare.

Cel mai important la expresuldebuftea.net, denumită de noi Comunitatea Online este că acolo nimeni nu se poate ascunde in spatele unui nick, ci toată lumea are un cont unic, eventual chiar cu numele adevărat. Deci nu pot ieși decât discuții dedente. Vă așteptăm mai des pe acolo și vom anunța curând și o zi și o oră când ne vom putea intâlni pe chat să discutăm direct.

O altă metodă de a ne avea mai aproape și de a colabora este celebrul FaceBook. Expresul de Buftea are cont acolo și am ajuns la 240 de prieteni, atenție… fără să ii abordăm noi. Nu am vrut să facem spam sau să deranjăm, așa că am așteptat ca voi să ne abordați, cu câteva excepții numărate pe degete. In continuare așteptăm să ne abordați pe facebook, unde putem impărți păreri, texte, foto, informații.

Deasemenea avem in josul site-ului o listă de bloguri ale buftenilor. Știu că mai sunt destui cu bloguri, dar nu vor ajunge in listă decât cu acceptul lor. Dacă dorești să te alături, dă-ne un semn, și te punem in listă. Avem o și o secțiune de Anunțuri, pe care o puteți exploata, postându-vă singuri anunțul.

Așteptăm și pe mail părerile și sugestiile voastre, chiar și articole scrise de voi, despre orice subiecte legate de oraș. Dacă adresa noastră de mail contact@expresuldebuftea.ro nu merge, pentru că avem oarece probleme, vă pun la dispoziție și o alta… bmajor2005@yahoo.com

]]>

10 raspunsuri
 1. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  [quote name=”Nai”]Nu bai omule, problema nu este la cati strangi tu ci la faptul ca nu mai esti credibil expesule sau adminule sau ce esti tu[/quote]

  Nu esti tu in masura sa vorbesti de credibilitate… Problema site-ului sunteti voi, astia nereusitii in viata si pe plan politic, care mancati rahat aici, sub anonimat, dar si in campaniile electorale. Chiar si cand faci parte dintr-un partid prea putin important, ca PNL.

  Din cauza unora ca voi nu se implica lumea, pentru ca e satula de mizeriile voastre, de permanenta lupta pentru un loc pe scena politica, de stilul vostru gretos. Aveti impresia ca daca intrati intr-un partid la nivel de sat si mai umblati si la costum, va crede lumea importanti?

  Ce poate fi mai gretos decat un politician care mananca rahat?

  Un semi-poitician care mananca rahat sub anonimat.

  Răspunde
 2. ....
  .... says:

  Ei bine nu stiu ce poate fi mai jalnic decat un site de cacat.
  Ahhh ba da am un raspuns….

  Un admin de cacat.

  Care se plange ca a fost amendat de N ori intr-o luna dar nu spune ca habar n-are ce trebuie sa faca in trafic.

  Un admin de cacat.
  Care pwpa undeva un anumit [b]P[/b]arti[b]D[/b] po[b]L[/b]itic.

  In fine …Prea multa importanta pe un site administrat de cacat cu admini de cacat.

  Răspunde
 3. anonimul care scuipa
  anonimul care scuipa says:

  Vezi, Expresule, de ce o parte din cititorii tai intervin din ce in ce mai rar, desi zilnic citesc site-ul tau? Pentru ca o mare parte din noi simtim o placere inexplicabila sa manjim cu materii fecale tot si toate. Flori, monumente, sentimente, pareri, idei constructive sau initiative, etc., etc.,…Exista, printre noi, un segment de oameni frustrati care s-au nascut nemultumiti, oameni carora totul le pute, oameni carora le face placere ca ai luat 4 amenzi, ca treaba merge greu, ca ai cazut pe gheata…De regula, unii doresc sa-ti moara capra nu sa-si poata lua si ei una. Daca mai pui si faptul ca te poti ascunde sub anonimat, e parfum. Eu, sa fiu absolut sincer, citesc si celelalte site-uri din Buftea, in egala masura. Toti va pierdeti timp, va apropiati sau departati de oameni, de prieteni, de cunostinte, prin parerile exprimate, prin viziunea asupra unei stari de fapt. Ati putea sa faceti alceva, altfel de socializare, insa pentru faptul ca iesiti cu pieptul gol in fata noastra, a anonimilor, suportand dejectii de tot felul, jos palaria, domnilor ! Multi n-ar suporta asta nici contracost, daramite degeaba. Richard Gioarsa

  Răspunde
 4. Daniel Toba
  Daniel Toba says:

  @Richard Gioarsa
  Ce nu te omoara te intareste.
  Pentru astfel de mesaje ca cel scris de tine, Richard, merita a indura mii de scuipeti de la mitici ce au ca unic scop in viata schimbarea melodiei de la telefon o data pe saptamina.
  Multumim.

  Avem multi cititori si foarte putini mitici. Poate ca de la anul vom curata site-ul de astfel de mitici care prin comentariile postate nu spun nimic, arunca cu noroi si ne fac pe cei care le citim comentariile sa ne pierdem timpul. Bogdan, cred ca ar trebui de la anul sa reinstaurezi moderarea comentariilor astfel incit cei care posteaza sa se gindeasca mai bine inainte de a apasa butonul “trimite”.

  Răspunde
 5. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  [quote name=”….”]

  In fine …Prea multa importanta pe un site administrat de cacat cu admini de cacat.[/quote]

  Bă, pulică frânaru’, pe tine te pune Gelu să mă tot freci la creieri? Ți-am mai spus de cateva ori că ești prost. Ai terminat cu chiu cu vai liceul și te bagi in seamă cu oamenii mari. Mai ești și politist comunitar sau ce dracu ești tu… paznic de stradă.

  Sunteți 3-4 cârnați d-ăștia care-mi purtați mie sțmbetele, aici la mine acasă, frustrați ordinari și inceți la bibilică. Ne cunoaștem de undeva, bă, scamă? De unede până unde ne tragem noi de brăcinari?

  De acum inainte te semnezi doar cu Andrei și postezi doar mesaje decente. Altfel iși cați altă treabă… Și tu și ăilalți 3-4 care tot postați ca retardații.

  Dar mai bine, nu… mai bine te duci de pe acum și postezi doar la Gelu, că și așa n-are atmosferă. Pa.

  Răspunde
 6. Caz
  Caz says:

  Gino , poate pe langa libajul “mai ascutit” , tu poate ii strecurai si un capac la ureche barfitorului care stie sa se cace in munca ta ! Io unu asa as fi facut , asumandu-mi consecintele. Nu zice nimeni sa nu contesti parerea celorlalti , dar atunci cand vii cu acuze nefondate , cu jigniri si iti pierzi credibilitatea in fata unor vizitatori care nu stiu cat de “manjite” sunt lucrurile, iti pierzi cumpatul . Este similar zicalei : “Cand arunca un prost o piatra intr-un lac , zece destepti nu o pot scoate!” .
  Stimati vizitatori sau utilizatori frecventi ai “Expresului de Buftea” puteti acuza pe oricine de orice , este o tara libera , dar face-ti asta doar cu DOVEZI intemeiate nu cu vorbe goale… si de preferat sa utilizati latura decenta a limbajului.

  Răspunde
 7. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Da, tocmai eu vorbesc as!? Eu ce am? Eu nu am nervi sau personalitate?

  Nu sunt politician sa gestionez prieteneste astfel de mesaje venite de la anonimi cum mult sub nivelul meu si nici nu vreau sa-mi construiesc vreo imagine falsa. NU am nevoie, ca nu urmaresc capital politic.

  Asta sunt si n-am invatat nici sa intorc si celalalt obraz

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.