Locurile de muncă vacante

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ – ILFOV
Conform listei locurilor de muncă vacante valabile la data de 12.02.2014, angajatorii din Judeţul Ilfov oferă un total de 296 locuri de muncă vacante, din care 87 pentru studii superioare, 144 pentru studii medii, 45 pentru muncitori calificaţi şi 20 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: cercetator stiintific, contabil, inginer mecanic, asistent manager, inginer retele electrice, consilier juridic, casier, lucrator comercial, tehnician electromecanic, agent vanzari, agent servicii client, reprezentant comercial, croitor, macelar, sofer autoturisme si camionete, ambalator manual, comisioner, sofer de autoturisme si camionete etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se  pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)330.20.14, 0785/280.308; 0785/280.309, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov. DIRECTOR EXECUTIV Ţigănaşu Georgiana Florenţa

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *