La vremuri noi, tot noi! Sergiu Costea, viitorul organizatiei PSD Buftea.

PSD Buftea a inceput campania electorala, dar se pare ca au de gand sa nu sufle nimic impotriva primarului, sa nu-i conteste nici 1% din activitate. In schimb, viitorii consilieri PSD, Richard Gioarsa, Costache Marin si Sergiu Costea, ma ataca pe mine pe Facebook. Nicio surpriza.

Mi-am propus sa va prezit, cu sau voia lor, toti viitorii consilieri locali, cei care vor hotari soarta urbei. Pentru ca a intrat in campanie facandu-ma prost pe mine si pe altii care se contrau decent pe Facebook cu Richard Gioarsa, candidatul lor, incep cu Sergiu Costea.

Baiatul fostului consilier local Dan Costea.

Vechi membru PSD, si FSN, vreo 10 ani in CL Buftea, tatal sau (foto jos, ultimul din dreapta, langa fiu) este un afacerist local destul de cunoscut. Am fost vecin cu ei multi ani, o familie foarte ok. Recent, se pare i-am deranjat cu ceva.

Am fost foarte surprins sa vad cum Cosmin, baiatul cel mare, a inceput sa dea “like” ori de cate ori lingaul primarului scrie mizerii despre mine. Am fost dezamagit pentru ca stiam sigur ca nu l-am deranjat vreodata si ca e un baiat cu bun simt.

Aseara Sergiu, ne arunca un citat manelistic si ne face pe toti prosti, cei care stateam de vorba cu candidatul PSD, care se chinuia saracul sa ne dea niste explicatii pe internet, cum prea putini politicieni o fac. Domnul Richard s-a repezit si i-a dat like, dar a inteles greseala si l-a retras.

Sergiu, 26 de ani, mare fan Ponta si Mazare.

Distribuie des stiri cu Ponta si si-a scos de pe Facebook poza cu bereta rosie “a la Mazare”, dupa ce acesta a fost arestat. E pasionat de politica si asta i-ar putea fi un atuu, insa mentalitatea pesedista in tradeaza. Sergiu Costea este pe locul 3 pe lista PSD pentru Consiliul Local, dupa RG si Radu Marinescu, batranii pesedisti fiind hotarati sa intinereasca organizatia. Ce-l recomanda pe Sergiu? A facut vreo opozitei vreodata la Stoica sau la Pistol? A avut vreo idee pentru Buftea? A facut ceva pentru comunitate?  Nu ca alti consilieri ar fi facut…

Il recomanda insa tatal sau, inflent membru in organizatia locala, care si-a dat demisia din CL in 2015. Inexplicabil. Asta dupa ce, la inceputul mandatului, dupa o discutie serioasa cu dansul, puteam sa jur ca e pornit sa-i faca grea opozitie lui Pistol, solicitandu-mi si sprijinul mediatic, pe care i l-am acordat imediat. I-a trecut insa repede pornirea rebela, dar acum il lanseaza insa pe fiu in consiliu.

Daca tot vrea campanie electorala si are de gand sa se ia cu mine la tranta, nu cu adevaratul lor adversar, Pistol, ii solicit public viitorului consilier local,  Sergiu Costea, sa raspunda la doua intrebari! Nu cred ca si-ar dori sa raspund eu inainte!

1. Cum a castigat alegerile pentru organizatia de tineret a PSD Buftea, in 2010?

2. De ce si-a dat tatal sau demisia din CL Buftea?

Scris de Bogdan Tobă – Candidat independent pentru Consiliul Local Buftea!

costea

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *