Instanta a decis anularea amenzii de 1500 de lei primita la protestul RAJA

Nu am avut avocat si am explicat instantei ca nu am organizat nimic, ci , ca persoana cu notorietate si implicare in actiuni civice locale, doar am mediatizat o adunare publica prin care oamenii au dorit neaparat sa-si exprime nemulturmirea fata de uriasa nedreptate care li se face… lipsa dreptului la apa potabila! Am ajuns tarziu la fata locului (din motive personale nici nu as fi venit, dar am aflat ca situatia era incordata) si nu am organizat nimic, ba chiar am facut apel la oameni sa fie calmi si sa strea in parc. Nu s-a inregistrat niciun incident. Am avut si doi martori, carora le multumesc, si ii multumesc si lui Cristian Mihai Dide, cuoscut ca protestatarul cu cele mai multe amenzi aplicate de jandarmerie, majoritatea dintre ele anulate in instanta. El m-a contactat din proprie initiativa si am primit sfaturi pretioase de la el. Poate exagerez, dar personal o consider o victorie mare impotriva sistemului…  Recititi articolele de la vremea respectiva, ca sa intelegeti. Impreuna putem face mai mult pentru Buftea, Mai sunt doi bufteni cu amenzi de 1 000 lei fiecare, dar daca nu vor castiga in instanta, hai sa facem o colecta si sa-i ajutam! Impreuna continuam lupta si nu ne lasam intimidati… „Buftea vrea apa curata la pret decent!”

Despre protestul de la Raja

După protest, jandarmii ilfoveni amendeaza abuziv buftenii! Seful RAJA Buftea, cercetat pentru luare de mita, fost nr. 2 in Jandarmeria Romana!

]]>

2 raspunsuri
 1. Silviu
  Silviu says:

  Felicitari! Stim ca nu tu ai organizat protestul.! Tu doar ai initiat petitia online la care a aderat un numar mare de bufteni. Si daca imi aduc bine aminte ai si postat pe facebook, nu mai tin minte daca pe facebookul personal sau pe facebookul Expresul de Buftea, ceva de genul:
  Hai sa ne adunam in ziua de… sa ne plimbam… Postari ce au disparut imediat dupa ce te-ai speriat ca ai primit amenda. Tu persoana cu notorietate? In sensul bun sau in ce sens?
  Eu in locul tau as fi platit amenda. Nu era o suma mare si mi-as fi asumat o parte din ceea ce am facut. Nu ma astept sa postezi comentariul meu, deoarece tu de ceva timp cenzurezi… Oricum Expresul de Buftra nu mai e demult ceea ce se dorea sa fie si ceea ce sperau putinii oameni de bine. Succese pe mai departe

  Răspunde
 2. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Nu am sters nicio postare. Toate postarile, aproape 100 capturi foto de pe pagina mea, au fost prezentate de jandarmerie ca probe la dosar.
  Vezi dex ce inseamna notorietate. Ne place, nu ne place, aia e.
  Pentru mine 1500 lei e o suma foarte mare. Nu sunt latifundiar. Cum să plătesc dacă o consideram nedreaptă? Asta inseamnă să lupți pt drepturile tale… inghit asa, orice, ca să fac pe plac unora?
  Cenzurez doar injurii, acuze nefondate si amenintari din partea anonimilor. Se numeste decenta.
  Mersi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *