Hotărârile Ședinței Consiliului Local Buftea – martie 2014

 • HOTĂRÂREA NR. 27 Din 31 Martie 2014 privind darea în folosinţă gratuită Asociaţiei „Şansa Ta”, a spaţiului în suprafaţă de 14 mp., situat în imobilul din Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 32, oraş Buftea, judeţ Ilfov

 • ]]>

  5 raspunsuri
  1. Hadrian
   Hadrian says:

   Nu comentez decat privitor la HOTĂRÂREA NR. 37 Din 31 Martie 2014 privind alocarea unei sume de bani din bugetul local, pentru unităţile de cult Parohia Bucoveni, Parohia Sf.Cuv. Parascheva şi Parohia Atârnaţi din Buftea.

   Cred ca ajunge cu sprijinirea bisericii de catre stat. Ca o lipitoare a stat atata timp pe spatele statului cu toate ca biserica desfasoara o multime de activitati independente ce strang destui bani la tescherea. Plus ca in ultima vreme vedem ce a ajuns… oamenii dezgetati la minte nu mai sunt de acord cu practicile murdare si imorale ale acesteia.

   Am cautat in cele de mai sus si ocuparea unui post la Centrul Cultural Buftea dar nu am gasit. Am cautat si pe site-ul primariei si tot la fel, nu am gasit date privitoare la organizarea unui concurs privind ocuparea unui post (ceva referitor la organizare de proiecte culturale). Nu de alta dar persoana e platita din banii nostri si am vrea sa stim macar atat. Tot ce stiu este ca a fost concurs si s-a prezentat un numar mic de persoane, intre doritori existau si niste cadre didactice competente ce au pierdut concursul in favoarea unei tinere protejate a cuiva. Aveti idee?

   Răspunde
  2. bob de basesti
   bob de basesti says:

   Am adunat sumele in lei, le-am impartit la Euro si a rezultat 104.000,00 Euro care pleaca din bugetul local pentru biserici.
   Avem un primar foarte evlavios si dupa cum ajuta bisericile din oras cred ca o sa ajunga ca Becali, sa se roage din puscarie pentru iertarea pacatelor orasenilor lui.

   Răspunde
  3. G
   G says:

   [quote name=”bob de basesti”]Am adunat sumele in lei, le-am impartit la Euro si a rezultat 104.000,00 Euro care pleaca din bugetul local pentru biserici.
   Avem un primar foarte evlavios si dupa cum ajuta bisericile din oras cred ca o sa ajunga ca Becali, sa se roage din puscarie pentru iertarea pacatelor orasenilor lui.[/quote]

   dar cele aproape 8 milioane de euro imprumutate desi la investire in conturile primariei existau aproape 2 milioane de euro..?

   Răspunde

  Lasă un răspuns

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *