Hotărârile Ședinței Consiliului Local Buftea – februarie 2014]]>

10 raspunsuri
 1. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  Era de așteptat ca subiectul sa nu intereseze. Am impresia ca sedintele astea sunt doar asa, just for fun, ca nu vad nimic interesant cu adevărat. Nici o idee mareata, niciun proiect destept… proiecte tehnice… de nu s-au făcut la proiecte tehnice in Buftea, pe bani binenteles, si in oras, nimic interesant nu apare! Tuns boscheti, maturat scame, ajutoare sociale, altceva nimic.

  Peste asta, ei cica isi fac datoria, cum ii obliga legea… sa puna hotararile pe site. Le pun intentionat incomplete, la misto, degeaba, daca nu pun si anexele, sa vedem si noi sume, proiecte.

  Răspunde
 2. Bizu
  Bizu says:

  HOTĂRÂREA NR.17 Din 27 Februarie 2014 privind aprobarea achiziţionării serviciilor de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică În faţa instanţelor de judecată a Unităţii Administrativ Teritoriale Oraşul Buftea În vederea recuperării unui prejudiciu

  e buna asta , pai daca angajeam consultanta , juristii primariei ce mai fac?

  Răspunde
 3. insolventul
  insolventul says:

  Bizu, juristii din primarie nu sunt avocati pledanti, la bara. Nu sunt in baroul avocatilor, pot reprezenta primaria – pentru ca despre ea ai scris – dar nu le poti cere ceea ce nu sunt pregatiti sa faca. Si avocatii cu experienta sunt impartiti in diverse categorii de expertiza, unii sunt pe probleme economice de orice fel, altii pe divorturi, altii pe cazuri penale diverse, unii pe probleme de mosteniri, etc.,etc.,etc.

  Sa fim logici, e si normal sa fie astfel. Un jurist de primarie are salariul lunar cat o reprezentare de trei minute a unui avocat intr-o cauza minora. Daca prejudiciul pentru care se judeca primaria este reprezentat de catre reclamat de o casa de avocatura cu nume, exista riscul ca, desi are dreptate, primaria sa piarda procesul. Chichitele avocatesti – straine unui jurist de primarie – pot intortochia cazul in asemenea masura incat dreptatea sa fie de partea nedreptatii.

  In cazul in care speta in care este implicata primaria este de natura foarte importanta, recuperari de prejudicii mari, retrocedari sau puneri in posesie de suprafete de teren importante, contestatii in cazul unor sume de bani importante si multe altele, s-a hotarat contactarea unor avocati cu experienta pentru a nu fi in situatii dificile desi – repet – poti avea totala dreptate. Juristii primariei, platiti cu salariul minim pe economie, au alte atributii decat reprezentarea in instanta. Nu la noi, in toate primariile din tara unde este prevazut post de jurist.

  Ar fi absurd sa pledeze un jurist din comuna Cocarlati intr-un proces unde de cealalta parte a barei sta un Bolcas, un David si Baias, un Biris, un Sova si nu in ultimul rand o Paula Iacob. Sunt mult mai multi superexperti, astia mi-au venit in minte la repezeala. Multi dintre cei de mai sus au castigat anul trecut multe milioane de euro. Intr-un proces cu Sarbu de la Protv – el sigur isi permite pe oricine dintre cei de mai sus – ar gasi astia si un fir de iarba crescut stramb, de care este de vina primaria, si drepturmare, nu trebuie platit impozitul pe cladiri si teren timp de 25 de ani.

  Nu ne permitem sa pierdem procese in care avem dreptate din pricina lipsei de expertiza, am hotarat ca in cazuri delicate sa angajam avocati profesionisti. Crezi ca s-a gresit ? Daca da, poate gasesti un avocat bun, are salariul 850 de lei lunar, program la greu, fara bonuri de masa. Daca e si pledant, daca are si experienta, daca e in barou si are 20 de ani vechime, are intrarea gratuita la toate spectacolele organizate de casa de Cultura din Buftea.

  In plus, ma angajez public sa fie angajat in cel mai scurt timp posibil, cu maxim 4 colegi in birou, fara secretara si telefon platit de firma. Cum transportul cu 460 a devenit civilizat, exista varianta – doar dupa ce CL isi va da acordul – sa mearga gratuit pe mijlocul de transport mentionat. Conditiile imi par exceptionale, astept ofertele.

  Răspunde
 4. insolventul
  insolventul says:

  In anexe nu se specifica cine si ce voteaza. Vezi in p.v. al sedintei anterioare prezentat in sedinta curenta, un fel de stenograma a sedintei, cine si ce a comentat, cum s-a votat.

  Candva aveai procesele verbale ale sedintelor Bogdan. Ce s-a intamplat ? S-a rupt lantul de iubire ? Nu ai mai primit materialele ? Eu ti-am spus – si m-am tinut de cuvant – daca te intereseaza cu adevarat, pot sa-ti pun la dispozitie ce doresti, nu este nici un secret ceea ce se discuta si voteaza in sedintele astea pe care multi le considera o taina.

  De regula, pe cei care le considera astfel nu-i prea vad pe acolo si nici nu am auzit ca i-ar fi gonit paza primariei. In ceea ce ma priveste eu reprezint interesele celor care m-au trimis acolo. Daca cugetul meu imi spune ca ceva este bun si bine pentru oras, votez, daca nu, nu. Chestia cu interesele, mentionata mai sus, imi intareste convingerea ca vulpea care nu ajunge la struguri incearca sa se convinga ca sunt acri.

  Nu mai dati cu pietre in RAJA. Peste o luna incep lucrari de peste 30 de milioane de euro in Buftea, se schimba conductele de aprovizionare cu apa potabila vechi de 50 de ani. Intr-un an bem apa plata de la chiuveta. Aveti o alta solutie ? Daca ar pleca astia intr-o suta de ani nu mai obtinem un astfel de culoar favorabil, o astfel de suma, nerambursabila. Poate nu realizati dimensiunea costului unei astfel de lucrari, poate nu stiti ca de la puturi apa pleaca in parametri exceptionali, avem o apa mai mult decat perfecta. Ce se intampla pe parcurs, in reteaua subterana, imbatranita, sparta, colmatata, ruginita, este rezultanta culorii absolut monstruoase de la robinetele din casa. Ce trebuie facut pentru a se intelege ca apa pleaca pe retea perfecta dar pe parcurs se transforma in noroi ? Ar fi fost bine – dar nu s-a putut – atunci cand a venit RAJA, sa aiba un buton si sa-l apese si apa sa curga precum Izvorul Muresului. Ce Izvorul Muresului ? Sa curga o ora apa, o ora bere, o ora Muscat si una vodca Finlandia. Apoi, de la cap, cu repetir. Era naspa…

  Avem certitudinea – nu speranta – ca intr-un an se va rezolva problema pentru 50 de ani. Sa nu-i dam cu piciorul, doar vaca proasta varsa galeata de lapte cand e plina.

  Răspunde
 5. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  [quote]In anexe nu se specifica cine si ce voteaza. Vezi in p.v. al sedintei anterioare prezentat in sedinta curenta, un fel de stenograma a sedintei, cine si ce a comentat, cum s-a votat.[/quote]

  Asa e, dar e mai putin important… de ce nu se publica si anexele, care sunt parte din aceste hotarari? De ce nu raspundeti la asta? Nu ziceti ca nu stiti si nu aveti treaba cu asta, sunteti ditamai consilierul, nu gluga de coceni! Nu ne mai dati la țeastă cu transparența consiliului dacă nu răspundeți la asta!

  [quote]Candva aveai procesele verbale ale sedintelor Bogdan. Ce s-a intamplat ? S-a rupt lantul de iubire ? Nu ai mai primit materialele ? [/quote]

  Pot să le am oricând, dar din păcate nu intereseaza pe nimeni, nici măcar pe mine! Sunt maculatură, gargară, balast. LE-am avut de la un consilier care s-a oferit sa mi le dea pentru a-mi arata ca nu au nimic de ascuns. Cel putin nu toti. Nu i le-am mai cerut pentru ca pur si simplu, m-au plictisit, nu era nimic interesant, era pierdere de vreme la prima vedere. Am tot pus pe site ce am gasit interesant in ele. Eu nu am timp, pricepere și energie pentru a le aprofunda, pentru anchete, am alt job in viata de zi cu zi.

  La fel v-ati oferit si dvs sa mi le dati, le-am rasfoit și nu vi le-am mai cerut. Nu am gasit nimic interesant. Asta e consiliul local, nimimc interesant, si se vede in Buftea in ultimii 2 ani… nimic interesant! Cum am zis… garcară, balast.

  Singurul motiv pentru care nu vin la sedintele consiliului e ca nu pot fi disponibil la orele 14-17, cand ele au loc! Am ales (!!!) sa muncesc pe brânci, nu să intind mâna sau să atârn la pantalonii politicienilor locali. DIn fericire pentru unii și din păcate pentru alții, eu nu iau parte la lanțuri de iubire la care va referiti, nici la sex in grup și nici la gang bang.

  [quote]Nu mai dati cu pietre in RAJA. Peste o luna incep lucrari de peste 30 de milioane de euro in Buftea, se schimba conductele de aprovizionare cu apa potabila vechi de 50 de ani. Intr-un an bem apa plata de la chiuveta[/quote]

  E, lăsați, lăsați… eu stiu că e an electoral, dar nu mai pică nimeni la povești d-astea. Poate doar ăia cărora le dădeați in campanie găleți (goale!!!!). dar ăia nu sunt pe site-ul ăsta, din fericire!

  Răspunde
 6. Bizu
  Bizu says:

  [quote name=”insolventul”]Bizu, juristii din primarie nu sunt avocati pledanti, la bara. Nu sunt in baroul avocatilor, pot reprezenta primaria – pentru ca despre ea ai scris – dar nu le poti cere ceea ce nu sunt pregatiti sa faca. Si avocatii cu experienta sunt impartiti in diverse categorii de expertiza, unii sunt pe probleme economice de orice fel, altii pe divorturi, altii pe cazuri penale diverse, unii pe probleme de mosteniri, etc.,etc.,etc.

  Sa fim logici, e si normal sa fie astfel. Un jurist de primarie are salariul lunar cat o reprezentare de trei minute a unui avocat intr-o cauza minora. Daca prejudiciul pentru care se judeca primaria este reprezentat de catre reclamat de o casa de avocatura cu nume, exista riscul ca, desi are dreptate, primaria sa piarda procesul. Chichitele avocatesti – straine unui jurist de primarie – pot intortochia cazul in asemenea masura incat dreptatea sa fie de partea nedreptatii.

  In cazul in care speta in care este implicata primaria este de natura foarte importanta, recuperari de prejudicii mari, retrocedari sau puneri in posesie de suprafete de teren importante, contestatii in cazul unor sume de bani importante si multe altele, s-a hotarat contactarea unor avocati cu experienta pentru a nu fi in situatii dificile desi – repet – poti avea totala dreptate. Juristii primariei, platiti cu salariul minim pe economie, au alte atributii decat reprezentarea in instanta. Nu la noi, in toate primariile din tara unde este prevazut post de jurist.

  Ar fi absurd sa pledeze un jurist din comuna Cocarlati intr-un proces unde de cealalta parte a barei sta un Bolcas, un David si Baias, un Biris, un Sova si nu in ultimul rand o Paula Iacob. Sunt mult mai multi superexperti, astia mi-au venit in minte la repezeala. Multi dintre cei de mai sus au castigat anul trecut multe milioane de euro. Intr-un proces cu Sarbu de la Protv – el sigur isi permite pe oricine dintre cei de mai sus – ar gasi astia si un fir de iarba crescut stramb, de care este de vina primaria, si drepturmare, nu trebuie platit impozitul pe cladiri si teren timp de 25 de ani.

  Nu ne permitem sa pierdem procese in care avem dreptate din pricina lipsei de expertiza, am hotarat ca in cazuri delicate sa angajam avocati profesionisti. Crezi ca s-a gresit ? Daca da, poate gasesti un avocat bun, are salariul 850 de lei lunar, program la greu, fara bonuri de masa. Daca e si pledant, daca are si experienta, daca e in barou si are 20 de ani vechime, are intrarea gratuita la toate spectacolele organizate de casa de Cultura din Buftea.

  In plus, ma angajez public sa fie angajat in cel mai scurt timp posibil, cu maxim 4 colegi in birou, fara secretara si telefon platit de firma. Cum transportul cu 460 a devenit civilizat, exista varianta – doar dupa ce CL isi va da acordul – sa mearga gratuit pe mijlocul de transport mentionat. Conditiile imi par exceptionale, astept ofertele.[/quote]

  si in cazul in care avocatii astia destepti pierd ce fac dau banii inapoi?
  sigur nu doar au muncit pentru ei .

  in ceea ce priveste juristii primariei sunt platiti pentru a reprezenta primaria inclusiv in fata instantelor de judecata , faptul ca nu au pregatirea necesatra ( sau timpul necesar ) este problema angajatorului , adica a consiliului local . Mai mult ai perfecta dreptate juristii ( inclusiv avocatii) sunt specializati sau se sepecializeaza in anumite domenii ale dreptului . specializarea avocat pledant nu exista decat in filmele americane . ce opreste primaria sa angajeze juristi cu experienta si buni profesionisti?

  Ai invocat salariul , scrie undeva in contractul de munca , ca daca ai un salariu mic nu esti obligat sa iti faci treaba ? cat costa o firma de avocatura angajata ( sau un avocat ) in jur de 3-4000 de lei pe luna ( sau pe dosar ) . daca acest consiliu local crede ca e bine sa angajeze pe banii contribuabiilor avocati este ok dar sa concedieze juristi aia de care vorbesti si care din cauza salariului nu isi fac treaba ( am scos din contexet ceea ce ai scris tu)

  Răspunde
 7. Bizu
  Bizu says:

  [quote name=”insolventul”]In anexe nu se specifica cine si ce voteaza. Vezi in p.v. al sedintei anterioare prezentat in sedinta curenta, un fel de stenograma a sedintei, cine si ce a comentat, cum s-a votat.

  Candva aveai procesele verbale ale sedintelor Bogdan. Ce s-a intamplat ? S-a rupt lantul de iubire ? Nu ai mai primit materialele ? Eu ti-am spus – si m-am tinut de cuvant – daca te intereseaza cu adevarat, pot sa-ti pun la dispozitie ce doresti, nu este nici un secret ceea ce se discuta si voteaza in sedintele astea pe care multi le considera o taina.

  De regula, pe cei care le considera astfel nu-i prea vad pe acolo si nici nu am auzit ca i-ar fi gonit paza primariei. In ceea ce ma priveste eu reprezint interesele celor care m-au trimis acolo. Daca cugetul meu imi spune ca ceva este bun si bine pentru oras, votez, daca nu, nu. Chestia cu interesele, mentionata mai sus, imi intareste convingerea ca vulpea care nu ajunge la struguri incearca sa se convinga ca sunt acri.

  Nu mai dati cu pietre in RAJA. Peste o luna incep lucrari de peste 30 de milioane de euro in Buftea, se schimba conductele de aprovizionare cu apa potabila vechi de 50 de ani. Intr-un an bem apa plata de la chiuveta. Aveti o alta solutie ? Daca ar pleca astia intr-o suta de ani nu mai obtinem un astfel de culoar favorabil, o astfel de suma, nerambursabila. Poate nu realizati dimensiunea costului unei astfel de lucrari, poate nu stiti ca de la puturi apa pleaca in parametri exceptionali, avem o apa mai mult decat perfecta. Ce se intampla pe parcurs, in reteaua subterana, imbatranita, sparta, colmatata, ruginita, este rezultanta culorii absolut monstruoase de la robinetele din casa. Ce trebuie facut pentru a se intelege ca apa pleaca pe retea perfecta dar pe parcurs se transforma in noroi ? Ar fi fost bine – dar nu s-a putut – atunci cand a venit RAJA, sa aiba un buton si sa-l apese si apa sa curga precum Izvorul Muresului. Ce Izvorul Muresului ? Sa curga o ora apa, o ora bere, o ora Muscat si una vodca Finlandia. Apoi, de la cap, cu repetir. Era naspa…

  Avem certitudinea – nu speranta – ca intr-un an se va rezolva problema pentru 50 de ani. Sa nu-i dam cu piciorul, doar vaca proasta varsa galeata de lapte cand e plina.[/quote]

  mi se pare mie sau in capania electorala ati facut Raja albie de porci , la doi ani de la alegeri apa este la fel de neagra si nepotabila . Poate e bun proiectul acesta si vom avea o apa exelenta sper sa fie asa . As vrea totusi sa stiu in cazul in care apa tratata cu 30 de milioane de euro nu va fi buna de baut cine va raspunde ? ca de platit stim cine plateste NOI CETATENII ORASULUI

  Răspunde
 8. Otis
  Otis says:

  Hi there! I realize this is sort of off-topic however I needed to ask.
  Does running a well-established website like yours require a lot of work?
  I am completely new to writing a blog but I do
  write in my diary every day. I’d like to start a blog so
  I will be able to share my own experience and feelings online.
  Please let me know if you have any kind of suggestions or tips
  for brand new aspiring blog owners. Thankyou!

  Feel free to visit my blog: sell rolex watches nyc ([url=http://ashleigh7276.soup.io/?sessid=8ef92b2b5ec44537c34165d9a6bc67cf]ashleigh7276.soup.io[/url])

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *