E oficial: Festival rock la Buftea!

Summer Well 2011 *** 13-14 August *** Domeniul Stirbey Așa cum v-am anunțat, vara asta ne aduce o surpriză de proporții la Buftea… un important festival de muzică rock! Nu e cazul să vălegați copiii de calorifer, să vă ascundeți nevestele sau să dați drumul la soacre… orașul nostru nu va avea decât beneficii de pe urma acestui festival!

 

Vor fi două scene pentru muzica live, dar și un cinematograf, expoziții, mâncare și băutură, Sunset Cafe, o zonă de plajă și relaxare, magazine și alte surprize.

Line-up

Deocamdată sunt confirmate doar următoarele trupe:

Gazda festivalului Summer Well este Domeniul Stirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locatii din jurul Bucurestiului si o locatie uimitoare pentru un festival. Domeniul Stirbey este un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole – Stirbei si Bibescu – modernizat si dotat in anii recenti de noii sai proprietari, Bucharest Arena. Parcul are numeroase locuri speciale pe care le veti descoperi la Summer Well: peluza din fata Pavilionului Central va fi locul scenei principale, in jurul lacului interior – populat cu lebede albe si negre – va fi amenajata o zona de plaja si relaxare. Vederea catre Lacul Buftea va oferi o perspectiva splendida a imprejurimilor care va putea fi vazuta de la Sunset Café. Salile din pavilionul Regina Maria vor gazdui un cinematograf, spatii de expozitii si un centru de presa. Spatiile istorice – Palatul Stirbey, Capela, Turnul de apa – vor deveni repere pentru diverse activitati de festival.

Abonamente

Abonamentele, valabile pentru ambele zile ale festivalului, se vor pune in vanzare dupa anuntarea intregului line up. Pentru SUMMER WELL nu se vor vinde bilete pentru fiecare zi de festival in parte.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. Un parinte poate insoti un singur copil (abonamentul parintelui va permite accesul sau si al copilului la festival). Parintii care vor sa insoteasca mai mult de 1 copil la festival sunt rugati sa contacteze organizatorii prin intermediul sectiunii CONTACT de pe site-ul www.summerwell.ro. Accesul la festival pentru orice persoana cu varsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea in spatiul festivalului (si dupa validarea abonamentului) participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament ii da dreptul participantului la o singura bratara.

Transport

Pe toata durata festivalului, linii de transport in comun vor fi disponibile intre Bucuresti, Domeniul Stirbey si retur. Detalii vor fi oferite inainte de datele de desfasurare ale Summer Well. Pentru cei care doresc sa vina la festival cu masina proprie, Buftea ofera locuri de parcare, dar intr-un numar limitat. Urmariti aceasta pagina pentru detalii despre numarul de locuri de parcare disponibile in Buftea si locatiile parcarilor in apropierea Domeniului Stirbey. Din considerente de spatiu dar si din considerente ecologice, va sugeram sa impartiti o masina cu cat mai multi prieteni. In Domeniul Stirbey, accesul cu masina se va putea face doar pe baza ecusoanelor eliberate de catre organizatori. Acestea sunt disponibile doar pentru cei implicati in organizarea festivalului.

Sursa

Tur virtual al Domeniului Stirbey

Fii in pas cu noutățile despre festival pe www.summerwell.ro și pe pagina de Facebook  a festivalului.

]]>

6 raspunsuri
 1. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Așa e, dar organizatorii nu au confirmat oficial. Vor fi 10 trupe, dar au fost anuntate doar 4 deocamdată. Probabil, cel mai important nume, Interpol, va fi anunțat ultimul.

  Răspunde
 2. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Cu Plan B s-a completat line-up de pe 13 august.

  Așa cum bănuiam, organizatorii anunță căte o trupă pe zi, probabil ultima fiind cea mai importantă.

  Alex Clare, Chapel Club, The Wombats… sunt ultimele confirmări pentru 14 august.

  Nu sunt nume celebre, dar sunt formații care promit enorm, cântă modern și pot fi ascultate nu numai de rocări. Eu sunt plăcut surprins de “distribuție” și cred că va fi un succes enorm.

  De exemplu, ultimii confirmați, The Wombats… Nu trebuie să fii rocăr să-ți placă piesa asta…

  [url]http://www.youtube.com/watch?v=qeZJ4t0sY9M[/url]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.