Doua accidente in Buftea


Aseara, in fata magazinului Lidl, s-a produs un accident de circulatie, cauzat se pare de un pieton care a traversat neregulamentar.

Un autoturism Audi, condus de un tanar din Buftea, l-a acrosat, dupa care acesta  intrat in masinile din parcarea blocului 27.  E necerara acolo inco o trecere de pietoni, stiind ca e una in intersectie, la 50 de metri?

Un alt accident s-a produs sambata seara in curba de la Stirbey, unde anul trecut a decedat un tanar, o soferita pierzand controlul masinii si intrand in stalp. Au fost 5 tineri in autoturism, din fericire fara rani grave.

Daca ne aducem aminte de accidentele din Buftea din ultimii 5 ani, vom observa ca un procent de cel putin 90 % (!!!) sunt produse de tineri.

]]>

10 raspunsuri
 1. Asigurare
  Asigurare says:

  Pai si atunci au dreptate firmele de asigurare care le cer zeci de milioane pe RCA.

  Si cum bine spui un audi condus de un tanar, nu auzi de un logan condus de un tanar. Asta cam spune tot, tineri, masini puternice, figuri, ….si restul Dumnezeu cu mila!
  Mai grav este cand sufera si altii din cauza lor!

  Răspunde
 2. Caz
  Caz says:

  Asigurarile ar trebui sa aiba o baza de date bine documentantata si o data cu trecerea anilor si lipsa evenimentelor, RCA’ul sa scada. Si mai lasa frustrarile cu „tineri cu masini puternice”, fiecare padure cu uscaturile ei, nu includem toti tinerii ca asa avem chef.

  Răspunde
 3. Vai de tine
  Vai de tine says:

  De ce il acuzi pe tanar daca nu el a fost de vina ? Si tu esti ziarist… De unde sti tu ca nu mergea regulamentar si un bou de varsta cu tine a gresit ???
  expresuldecacat

  Răspunde
 4. Marius
  Marius says:

  Și nu baga toți tinerii in același oala. Sigur sunt mai mulți oameni de vârsta ta care au făcut cine-știe-ce nasoale, asta nu inseamna că sunteți toi la fel.

  Răspunde
 5. Radio Sant
  Radio Sant says:

  Eu sunt soferul acelei masini puternice cum s-a mentionat mai sus! ca sa lamuresc unele persoane, la ora aia era destul de aglomerat si degeaba am „masina puternica” cand de 40 km/h nu poti trece;)..Pietonul mi-a sarit in fata si incercand sa-l evit de 2 ori, masina mi-a alunecat pe sosea si am intrat in copac si in alte masini. Sper ca v-ati lamurit toti ca sa numai aud tot felul de aberatii de la unele persoane cum ca eram si eu beat;).O seara buna va doresc

  Răspunde
 6. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  [quote name=”Vai de tine”]De ce il acuzi pe tanar daca nu el a fost de vina ? Si tu esti ziarist… De unde sti tu ca nu mergea regulamentar si un bou de varsta cu tine a gresit ???
  expresuldecacat[/quote]

  Dragule, tu la ce film de uiti? Ia mai citeste o data, dar de data asta trage adanc aer in piept, poate se oxigeneaza și ăla micu. Astfel s-ar putea să observi că am zis total altceva.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *