Dosar penal în urma anchetei mele privind prăduiala Societății Cooperative

Am fost chemat ca martor în dosarul deschis cu ocazia articolelor mele despre terenul de la Mobilă și cum s-a schimbat conducerea COOP Buftea. Dosarul penal cercetează presupuse fapt privind abuzul în serviciu și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și am înțeles că a fost deschis prin autosesizarea unui procuror.

Toată povestea cusută cu ață albă am spus-o într-un vlog pe canalul meu.

Cum să prăduiești orașul în 10 pași simpli. Și apoi să-l pui pe OLX.

Cum a recunoscut Pistol că e ILEGALĂ concesionarea terenului de la Mobilă. Și-a îngropat consilierii care au votat.

Cine sunt beneficiarii prăduielii de la Mobilă? Interlopii care aduc voturi!

Pentru că nu a fost de acord cu prăduiala terenului de la Mobilă, caracatița lui Pistol a înhățat întreaga Societate Cooperativa Buftea, cu tot cu terenuri și clădiri.

2 raspunsuri
  1. Un oarecare
    Un oarecare says:

    Ca fapt divers, circula un zvon in Buftea ca te-ar fi rapit niste interlopi deranjati de tine (eu presupun ca cei de la Mobila) ca te-ar fi dus pe camp, unde te-ar fi lovit doar la picioare.Unul dintre ei s-au mai multi, au vrut sa te sodomizeze si sa si filmeze…. Exista filmarea facuta de ei, cu tine lovit si amenintat de ei, ca daca spui iti fac praf familia. Dupa acest episod, tu ai avut piciorul in gips. Asta cred ca se intampla anul trecut.
    Intrebarea mea e, daca e adevarat, ca daca e adevarat e foarte grav. Plus ca nu ai facut plangere, presupun ca de frica! Eu unul nu am crezut asa ceva, pentru ca te stiu de nebun, ca nu iti e frica de nimeni, ca faci ce vrei ca esti liber etc. Dar am vazut franturi din video, in care esti batut mar. Ce ai de zis?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *