De Martisor putem schimba o lacrima intr-un zambet!

 

Scoala nr. 1 Buftea a initiat un proiect pentru ajutorarea copiilor din școală cu CES (cerinte educative speciale) si a celor proveniți din familiile nevoiașe.

Elevii școlii au realizat mărțișoare pe care le vor comercializa incepând de mâine in fața primăriei, la Târgul de Mărțișor, urmând ca incasările să fie donate acestor copii. Ii găsiți la un cort special amenajat, care va purta inscripția “De Martisor, putem schimba o lacrima intr-un zambet!”

Vizitați-i dacă doriți să achiziționați un mărțișor special, cu suflet, și in același timp să apreciați munca și implicarea unor copii, dar și să-i ajutați pe cei care au cu adevărat nevoie. Dacă nu aveți timp… un like, un share, un zvon… contează!

“Daca se intampla sa nu ne gasiti in aceste zile, uitati-va in zare dupa o doamna invatatoare ,,adolescenta,, cu parul saten si cret. Va avea pe langa ea cativa copii. Va asteptam cu drag. Eu voi vinde cu elevii mei miercuri si joi intre orele 14:00 si 16:00. In rest vor participa la vanzare si alte clase. Nu uitati : Impreuna putem imbunatati macar pentru o clipa viata unor copii!”  — inv. Elena Tăriceanu

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.