Bufteni in călătorie spre centrul pământului

Duminică, 5 bufteni și un bucureștean au făcut parte din echipa Buftea Crocărs Crew, care a participat la un concurs de mountainbike, spectaculos și inedit, desfășurat in Salina Slănic Prahova.

Vlad Cioplea, Flavius Maldea, Liviu Lupșa și Victor Țone, Mihai Stamate și Alexandru Neagu și-au confecționat tricouri speciale pentru echipă, inscripționate Buftea Crocărs Crew și s-au pregătit pe câmpurile din jurul Buftei pentru acest concurs.

Impreună cu prietenii lor care i-au susținut la fața locului, au fost martori la un eveniment unic in Romania, cu 300 de participanți nu numai din țară, care cu siguranță se va repeta și chiar dacă nu au ocupat locuri fruntașe, au arătat că pasiunea și prietenia pot naște lucruri frumoase, fără să te impingă cineva de la spate. E doar un inceput de drum pentru ei și poate pe viitor, cu spijinul unor sponsori, să realizeze lucruri și mai frumoase.

 

Buftea are echipă de Mountain Bike

 

 

Galerie foto aici…

Intreaga poveste pe blogul lui Flavius Maldea.

 

                  

Arpad Kelemen câștigă “cursa către centrul pamântului”

Concurs la salina Slănic Prahova: 300 de biciclişti au făcut o „Călătorie spre centrul Pământului”

Premieră în Europa: Concurs cu ciclişti, în salina de la Slănic Prahova

]]>

3 raspunsuri
  1. grenada
    grenada says:

    De ce oare toata lumea are acest sentiment fata de vecinii nostrii colorati? De ce pe toti ii auzi cu aceeasi expresie pe buze? cea cu grenada? Sa fie oare ca exageram? Ei bine nu…Este urat ce se intampla in oras…. au ajuns sa ne rada in fata…Noi care muncim… care platim taxele (deci care sprijinim bugetul local si implicit sprijinim comunitatea financiar), noi am ajuns sa fim priviti de sus de ei…. si pe buna dreptate…daca as dori si eu o taraba in fata primariei nu as avea loc de *****cenzurat***** sau mai stiu io ce nume or avea… ba chiar mi-as lua si o injuratura daca as incerca…

    Pacat de orasul asta…Nu stiu daca primarul este vinovat pentru toate astea… nu este numai el in primarie… Poate el sa taie si sa spanzure fara acordul consiliului local? Intreb pentru ca nu cunosc. Si daca este asa cum zic eu… hai sa luam la bani marunti si pe acesti consilieri care nu fac nimic…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.