De ce s-au marcat străzile in Atârnați?

S-a umplut orașul de vopsea, odată cu primele semne de primăvară adevarată, astfel că borduriile au și ele o altă infățișare, mai plăcută, dar și străzile au fost marcate cu alb. Nu cred insă că e tocmai conform cu codul rutier

vopseaua aia galbenă a bordurilor!

S-au trasat parcări, deși unele mai fuseseră vopsite in iarnă, dar nu e nimic grav să facem de două ori aceeași treabă, să pară că avem de lucru. D’aia folosim și vopsea care se ia la a treia ploaie… Dacă te uiți pi șentru’ străzilor, vei remarca un marcaj mai strâmb ca nevoile boului in vânt, dar cum am spus, nu e tragedie… iese repede la spălat!

Astăzi am aflat și utilitatea liniei discontinue trasată in cartierul Atârnați, cartier fără trotuare, fără canalizare și fără niciun loc de joacă pentru copii. Un cartier in care locuiesc nu mai puțin de 5 sau 6 consilieri, nu are locuri de joacă, deși e plin de copii!

Știți de ce s-a trasat linia albă pe străzi in Atârnați? Ca să știe copiii unde e mijlocul străzii și să se poată juca fix acolo!

]]>

10 raspunsuri
 1. alexp
  alexp says:

  Au pus si piatra pe strazile unde nu comenteaza lumea.Domnu’ vICE nu ramane asa treaba asta.Ne mai intalnim noi pe lumea asta,in viata asta.Stati linistit ca n-ati manjit cartierul cu 3 masini de piatra.Fix 0 voturi aveti in zona in continuare.(nu comentez in locul care trebuie tocmai pt a se observa interesul oamenilor )

  Răspunde
 2. Vlad
  Vlad says:

  Tot pe acolo am vazut intr-o vale cum era linia continua trasata. Am crezut ca sunt beat si ca vad stramb dar cred ca cei care au trasat au fost beti.

  Răspunde
 3. un buftean
  un buftean says:

  EXPRESULE NICI O STIRE DESPRE SPITAL ????
  CURIOS TOATE SITEURILE BUFTENE AU AMUTIT
  toata presa online sa lauda ca stiu vinovatii numai bufteanul de rand nu afla
  O fi trecut “”aia “” prin redactii ma gandesc si eu ????

  Răspunde
 4. Anonim1
  Anonim1 says:

  [quote name=”george”]Linia discontinua din flamazeni zici ca e pipi de bou:)))))))))))[/quote]

  Pai poate asa este si soseaua si ei au incercat sa tina mijlocul strazii. Crezi ca soseaua este perfect dreapta?

  Răspunde
 5. george
  george says:

  [quote name=”Anonim1″][quote name=”george”]Linia discontinua din flamazeni zici ca e pipi de bou:)))))))))))[/quote]

  Pai poate asa este si soseaua si ei au incercat sa tina mijlocul strazii. Crezi ca soseaua este perfect dreapta?[/quote]

  Perefect dreapta nu o fii. dar si linia e trasa inbataie de joc, a mai fost trasa si anii trecuti si nu arata asa. So fii strambat “soseaua”?

  Răspunde
 6. Geo
  Geo says:

  [quote name=”Vlad”]Tot pe acolo am vazut intr-o vale cum era linia continua trasata. Am crezut ca sunt beat si ca vad stramb dar cred ca cei care au trasat au fost beti.[/quote]
  este prin flamanzeni treaba aia iti spun sigur=)) sia cum au venit cu alta linie continua peste aia :)))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.