CS Buftea invinge in deplasare

CS Buftea a invins in deplasare la Plopeni și iși consolidează poziția a doua in clasament, in aceeași etapă, liderul seriei, Titu invingând Chimia Brazi cu 2-0.

1, Titu        32  puncte

2. Buftea   31

3. Brazi     28

Etapa viitoare, vineri, Buftea va intâlni acasă Filipeștii de Pădure. De pe site-ul clubului…

Costel Pana debuteaza cu dreptul! ACS Buftea este in grafic si o mai despart doar 10 meciuri pana la revenirea in Liga a II-a.  Cu un nou antrenor pe banca tehnica, jucatori formatiei noastre s-au mobilizat exemplar, castigand mult mai categoric decat o arata scorul, prima partida din era Pana, in deplasarea de la Plopeni.

Dupa un meci controlat de la un capat la altul, formatia noastra a deschis scorul in minutul 36 prin mijlocasul Stefan Viorel.  Cei  100 de bufteni prezenti la meci, au incurajat formatia noastra pe tot parcursul intalniri, reusind sa fie al 12 jucator. Motivati in plus de prezenta fanilor, ACS Buftea a facut si sprectacol, doar forma fizica de invidiat a portarului gazdelor Dan Panzaru, facand ca Aldea, Paun si Petrescu sa nu se afle pe lista marcatorilor.
ACS BUFTEA : Calin Tachescu, Alexandru Dragomir , Aurel Tutunaru, Bogdan Marciuc, Alexandru Albert, Stefan Viorel, Adrian Negrea, Irinel Gaman,Bogdan Aldea, Andrei Petrescu si Dan Paun. Antrenor : Costel Pana Rezerve:Catalin Nicolae, Vasile Claudiu, Daniel Mande, Ionut Dantes, George Dumitrescu,Adrian Tancu si Andrei Pavelescu.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.