CS Buftea – CSO Plopeni 3 – 2

Partida cu Plopeni venea ca un test important de inceput de an, test care ar fi trebuit să ne arate exact la ce putem spera pe parcursul sezonului și dacă suntem indreptățiți să sperăm la promovare.

Din fericire testul a fost trecut cu bine, deși a fost extrem de greu, antrenorul Lavi Hrib găsind tactica potrivită, astfel echipa revenind de două ori după ce a fost condusă. Hrib a inceput meciul cu 4-4-2, așezare pe care n-o mai folosise demult, in absența atacantului Andrei Petrescu, trimițându-i pe Florea și Păun. Ambii au presat la greu apărarea prahovenilor, Păun amintindu-ne că are calități de lider, agresivitate și experiență, iar Dragos Florea, care va implini anul acesta 37 de ani (!!!) poate pune mari probleme apărării adverse prin gabaritul său.

Buftea a dominat categoric meciul, dar oaspeții au lovit crunt pe contraatac, deschizând scorul la o bâlbâ a portarului Tăchescu, iar după ce noi am egalat prin Novac, au preluat din nou conducerea după un luft in careu al lui Negrea. Prin două greșeli personale ne-am făcut meciul greu și era să ne coste, dar băieții au avut meritul de a nu se descuraja și de a presa in continuare.

Am egalat la 2 in urma unui penalty transformat de Andrei Dumitrescu, la un henț in careu, după ce tot Andrei a căutat de 3 ori obținerea altor penelty-uri, dar alegându-se doar cu un galben pentru simulare. Tot el a adus Buftea in avantaj, executându-l pe portarul oaspeților cu un lob de senzație și smulgând aplauze celui mai zgârcit public pe care l-am văzut vreodată, inchizând astfel gura unora care il bănuiesc de tratament preferențial.

Publicul s-a mai legat la stadion, vine mai multă lume și parcă au inceput și să mai scape ceva aplauze, nu numai jigniri și miștouri. Sigur, asta va ține doar cât timp sunt rezultate, dar nu am văzut niciodată un public gazdă atât de rece cu echipa sa. Dacă ai ceva impotriva primarului sau a conducătorilor echipei nu inseamnă că iți verși frustrările pe jucători, făcând o atmoseferă penibilă. Știu unii care la fiecare meci trebuie să amintească faptul că Andrei și Dan joacă doar pentru că părinții lor conduc echipa, ceea ce e o mare idioțenie, băieții fiind capabili.

Dacă tot se bagă o grămadă de bani in fotbal și mai avem pretenții și de promovare, popularitatea fotbalului buftean trebuie neapărat să crească, iar pe lângă rezultate, conducerea va trebui să adopte și alte măsuri, despre care vom vorbi curând.

Buftea are 6 puncte din două meciuri, iar vineri vom intâlni in deplasare FIlipeștii de Pădure, o altă pretendentă la promovare.

CS Buftea: Tăchescu – Pavelescu, Negrea, Marciuc, Vențer – A Dumitrescu, Danteș, Cl. Vasile, Novac – Păun, Florea

Au mai jucat: Gabi Dumitrescu, Dan Mande, D. Marin

]]>

10 raspunsuri
 1. bARAbas
  bARAbas says:

  ala alu presedintele chiar e cel mai bun de la buftea…dar are de toate si nu o sa ajunga niciodata in alta parte ,plus ca e plin de fumuri…cat despre baiatul lu titi…numai zic nimic ca nu vreau sa fiu rautacios

  Răspunde
 2. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Are doar 17 ani si la vârsta asta eu zic ca sta bine știind ca are tupeu sa bage materiale la greu si sa ia actiuni pe cont propriu.

  Răspunde
 3. bARAbas
  bARAbas says:

  ma faci sa cred ca nu stii fotbal..desi stii foarte bine…nu am nimic cu acest copil…dar nu juca nici la juniorii lu steaua de unde a venit…nu poate sa stea nic in picioare…actiunii pe cont propriu a luat …la el in spatele blocului poate…felicitari pentru articol am uitat sa ti spun aseara !

  Răspunde
 4. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Ți-am mai zis că nu stau de vorbă cu oligofrenii. Poți să-ți schimbi de fiecare dată numele, oricum miroși… Nu te mai chinui, că nu-ți mai las mesajele, dacă nu te pot bana.

  Răspunde
 5. buftean
  buftean says:

  AFC Filipeştii de Pădure – CS Buftea 1-3
  M. Ene (84) / Venţer (2), D. Păun (47, 73)
  un rezultat bun , impotriva unei contracandidate la promovare ,ce avea dupa 2 etape 6 puncte . bravo baieti!

  Răspunde
 6. Buftean
  Buftean says:

  [quote name=”Expresul de Buftea”]Are doar 17 ani si la vârsta asta eu zic ca sta bine știind ca are tupeu sa bage materiale la greu si sa ia actiuni pe cont propriu.[/quote] Eu spun ca ii mai trebuie incredere acestui pusti.Despre articolul lui”bARAbas” nu cred ca are dreptate.

  Răspunde
 7. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  [url]http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/presedintele-fifa-a-inaugurat-baza-de-la-buftea-inima-mea-bate-pentru-romania-259848.html[/url]

  Răspunde
 8. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Steaua – CS Buftea

  [url]http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/fratii-costea-au-facut-spectacol-steaua-cs-buftea-3-0-8710641[/url]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.