Cea mai bună fotografie din Buftea

Am văzut un concurs foto organizat de Primăria Buftea și nu vreau să-l mai critic, pentru că unii chiar s-au implicat asa cum au stiut si cum au putut.

N-am vrut să particip, nu ar fi fost corect, și nici nu o să suțin vreodată că mă pricep la fotografie. Dar imi doream altfel de fotografii de la acest concurs. Fotografii care să reprezinte Buftea si pe noi, care să exprime emoții puternice, fundații temeinice ale unei comunități.

Am făcut eu o poză care ar fi bătut clar pe oricare dintre cele prezente in concurs. Bineinteles, asta e părerea mea, pentru că astfel de poze aș fi vrut să văd, nu doar peisaje anonime, frumos colorate. Fotografia mea e făcută cu o săpunieră de 300 de lei, fără potrivit aparatul, pe auto, cum fac toate pozele.

Doi bufteni incearcă să-și invingă soarta. Nea Roșu, nevăzător de câțiva ani din cauza unei boli cumplite, impinge căruciorul unui alt domn din Centru, invalid de puțină vreme. O fotografie care te incarcă cu optimism știind că și ei pot face pași in lumină.

 

FOTO – Concurs Buftea prin fotografie

]]>

2 raspunsuri
  1. simplu
    simplu says:

    nu stiu daca era chiar castigatoarea dar sunt de acord ca daca se inscriau numai fotografii de genul acesta concursul avea o valoare mult mai mare…. lumea nu a inteles cu adevarat tema concursului…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *