NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

1 Comentariu

 1. 1

  Cristian

  Update… Clădirea functiona din an in Paste, aici se faceau zilele copiiilor din Buftea. O idee buna si frumoasa, atata timp cat totul era gratis… doar ca cine primise localul, cerea bani fara sa aiba dreptul, ulterior persoana pierzand dreptul de a se mai ocupa de acea cladire…
  Acum, de curand in Consiliul local s-a aprobat darea localului in concensiune oe o perioada destul de mare, doamnei psiholog Andreea Macelaru (fiica dnei profesoare de limba romana & germana, fost consilier al orașului pe probleme de cultura. Se pare ca in localul cu pricina, doamna psiholog impreuna cu echipa ei, va trata copiii cu probleme (gen autism sau alte probleme comportamentale).
  Pe mine ma intriga doar faptul ca nu exista date privind aceasta acțiune, stiind ca au mai existat persoane ce au depus cereri pentru a da in folosinta acel loc… Doresc sa stiu pe ce ani s-a dat in folosinta acel local si cum putem afla de progresele rezultate… Cine ne va tine la curent? In incheiere doresc sa stiu daca se vor mai putea serba acolo zilele de nastere ale copiiilor din Buftea. Va multumesc!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea