Loc de joacă nou de 65 000 de euro in Studio

Situația locurilor de joacă din Buftea e dezastruoasă! Am dat o tură de oraș și am pozat aproape toate locurile. In Centru și Studio sunt ok ca număr, dar triste și avariate. Pe Aleea Plopilor exista un loc de joacă (foto sus) intr-o stare avansată de degradare, deși copiii din zonă nu aveau alte alternative de joacă. Aici se va reface totul.

Primăria Buftea a atribuit un contract pentru amenajare loc de joacă pentru copii, unei firme dintr-un sat din județul Mureș. Contractul e in valoare de 54 000 de euro, fără TVA, iar firma mureșeană, CLEAN PRO CONSTRUCT INVEST SRL, administrată de o anume Tenea Aurica, are doi angajați și o cifră de afaceri de 1 917 071 lei in 2016.

Este probabil prima realizare a actualui primar in ultimul an, iar site-ul nostru se ocupă și cu promovarea a ceea ce se intâmplă bun in Buftea. Să sperăm că va merita suma de 65 000 de euro!

Mi-am propus să urmăresc contractele atribuite de Primăria Buftea și le voi grupa in haștagul #BaniiBuftenilor. 

parc stdio bloc14

.

]]>

2 raspunsuri
 1. Anonim
  Anonim says:

  Firma care a câștigat licitația este a clientelei politice locale.
  Tocmai anul trecut a cumparat prin licitație de la electrica Sise baza din Buciumeni pe strada asfaltata fără destinație atunci o platforma betonata cu construcții și îngrădită având toate utilitățile inclusiv transformator cu 50 mi euro. Strada intrarea luminii.

  Răspunde
 2. Elena
  Elena says:

  Stau in Studio.Lucrarile sunt terminate,sau aproape terminate in parcul de pe Aleea Plopilor.Nu mi se pare ca merita banii,in plus parcul din spatele blocului 14 e prost amplasat,chiar sub ferestrele oamenilor.
  Pe Aleea Scolii,in spatele blocului 38 e un mic parculet.Arata dezastruos,leaganele sunt rupte,nu mai spun de tobogane si restul,unii copii s-au accidentat din cauza ca nu mai sunt intr-o stare potrivita pentru a fi folosite,
  Apropo,mergand in fiecare zi la scoala cu copilul nu am putut sa nu observ blocul vizavi,si anume blocul 9.Mi se pare ca arata dezastruos,cad bucati de tencuiala,e murdar si urat. Nu spun ca restul sunt ok,dar aici e foarte grav.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *