Bufteanul Ionut Nistor, capitanul Nationalei de Handbal U21

In echipa de tineret a Romaniei a jucat in toate meciurile si bufteanul Ionut Nistor, fiind chiar capitanul echipei si marcand 15 goluri in acest turneu, devenind una dintre sperantele handablului romanesc. Din pacate am jucat tot turneul accidentat si nu am putut da 100% din ce sunt capabil” a spus Ionut pentru Expresul de Buftea. A inceput handbalul la Buftea, la Scoala Generala Nr. 1, sub indrumarea profesorului Stoicescu Bogdan, dupa care a mers la echipa locala de handbal, CS Buftea, condusa de Checiches Ioan si Vasile Cocuz. 

„Dupa aproape 1 an, in 2009, antrenorul mi-a spus ca se tine un trial in Bucuresti, am fost, si din fericire, am fost ales pentru Centrul National de Excelenţă de la Sighişoara, sub tutela Federaţiei Române de Handbal. Am stat 4 ani acolo, unde am facut si liceul. Dupa liceu am trecut la CSM Bucuresti, apoi la Steaua, iar din acest an sunt jucatorul Energiei Targu Jiu.” a mai adaugat Ionut.

Jucătorul buftean, care joaca extrema dreapta, a fost acontat de echipa gorjeană de la federație, plătindu-se o suma de 10 000 de euro acesteia pentru formarea de la Centrul Național de la Sighișoara, cea mai mare suma platita anul acesta pentru un junior. CS Energia Tg. Jiu este detinatoarea Cupei Romaniei si va juca in Supercupa Romaniei cu  HC Minaur Baia Mare, miercuri 19 august, in Sala Polivalenta, de la ora 17. 10690229_879689255425478_5407387973161340049_n foto Marius Ionescu]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *