Cea mai bună idee a primăriei

Am tot vorbit de imensul potențial turistic pe care il au lacurile din Buftea, dar malurile lor sunt ori in paragină, ori inaccesibile, ideea de le valorifica potențialul turistic, cum au făcut cei de la Mogosoaia, nefiind luată in seama.

Iată insă că Primaria Buftea a avut poate cea mai bună idee din ultimul timp, plantând zeci de brazi in zona Calul Bălan, emblematică pentru Buftea, chiar pe aleea cu vechii brazi (ma rog, pini), acum foarte bătrâni. Chiar si strada se numește Aleea cu Brazi și e foarte plăcut să știi că prin aceste plantări, ea chiar va avea viitor.

E una din puținele acțiuni ale actualei conduceri prin care aceasta ne arată că ii pasă de viitorul orașlului, dincolo de pomeni electorale și lucrări cu dedicație pentru apropiați și camarila politică.

Din păcate, ideea asta frumoasă și brazii ăștia minunați nu pot ascunde adevăratele probleme ale zonei. De pe Facebook:

 

„Astazi am fost martora cum acesti caini , 9 la numar au tabarat efectiv pe un copil de maxim 7-8 ani! Copilul era la pamant iar cainii erau peste el. Copilul era traumatizat, am incercat sa-l ajutam , sa vorbim cu el dar acesta fugea si nu ne baga in seama. Se tinea cu mainile de fata si plangea. Din cate stiu eu, zona Calul Balan este o zona turistica… dar daca niste turisti ar veni sa viziteze acest loc, iar acesti caini ar sari pe ei, cum au sarit si pe acest copil, credeti ca acestia s-ar mai intoarce in orasul Buftea? Oare cand autoritatile vor lua o masura impotriva acestor caini? Am ramas traumatizata eu, dar ganditi va la acel copil! Am fost la politie si acolo ni s-a spus ca nu au ei ce sa faca, nu tine de ei si sa mergem la primarie !”


]]>

1 răspunde
  1. Gatz
    Gatz says:

    Locuiesc in Cartierul Otetarie, nu mai putem iesi pe jos din zona din cauza unor grupuri de caini care ne ataca. Vina este a unor locuitori care le dau sa manance la poarta. Primaria ar trebui sa-i identifice si sa-i amendeze poate asa nu vor mai hrani cainii. Iubesc si eu animalele dar in momentul in care sare sa-mi muste copilul cand iese la joaca deja uit de dragostea fata de animale.

    De ce avem politia comunitara? Ar trebui sa iasa pe strazi sa ne intrebe ce probleme avem si sa propuna chiar ei solutii. Nu glumesc cand spun ca nu mai pot sa-mi las copilul la joaca pe strada si ca nu mai pot iesi pe jos din zona mea din cauza cainilor. La primarie ti se raspunde ca nu au adapost pentru caini si totusi noi de ce platim taxe ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *