Comunicat RAJA – se opreste apa!

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/12620_325089540943284_1237573907_n.jpg

Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta principalăde alimentare cu apă, de pe strada București-Târgoviște din localitatea Buftea, SC RAJA SA este  nevoită  să  întrerupă  furnizarea  apei  potabile  mâine,  09  decembrie2014, în intervalul 09,00 – 16,00.

Vor fi afectați consumatorii din cartierul Oțetărie și cei de pe tronsonul  străzii București-Târgoviște delimitat de intersecțiile cu străzile Uzinei și Oituz (blocurile numerele 27 și 35, dar și gospodăriile individuale și agențiieconomici din zonă).  

Ne cerem scuze faţă de abonații afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că SCRAJA SA va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizăriiapei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toţi consumatorii din zonă să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperiifurnizării apei.

Biroul de presă

]]>

4 raspunsuri
 1. bambulea
  bambulea says:

  Nu-i nici o paguba. Si asa comentam pe aici ca o platim degeaba, tot poporul bea apa plata, e bine sa-i destabilizam, nu mai consumam de la robinet, or sa dea faliment si vine babulea si rezolva problema. Oamenii astia ( raja ) incearca cu bani multi si multa munca sa ne scoata din belea, noi le dam la cap de parca am avea la indemana barem trei solutii si de-ai dracului nu le aplicam. Ne plangem de noroi dar vroiam apa si canalizare, cum sa se faca? Lucrand dor trei luni pe an ? Ne plangem ca apa e maro dar ne deranjeaza cand apa se opreste sa se inlocuiasca tevile de 60 de ani cu altele noi. E total aiurea, de asta am si semnat „bambulea”, nu babulea, ca ala cu basina… Si apropo expresule, raja opreste apa pentru binele nostru, ai luat-o ca la stirile de la televiziunile tabloide in cautare de senzational, parca instigi, ceea ce nu este tocmai bine. Dai de un bambulea si-i da una-n cap lu ala de la raja ca asa a citit pe stite-ul tau. Sunt tot felul de basiti ( nu basisti ) , te poti astepta la orice. Daca esti de acord te invit cand ai timp sa porti o discutie aplicata cu raja, sa intelegi fenomenul, sa intelegi efortul material care se face, sa le cunosti intentiile. Sunt convins ca altfel a-i trata atat fenomenul cat si abordarea problemei.

  Răspunde
 2. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  [quote]Si apropo expresule, raja opreste apa pentru binele nostru, ai luat-o ca la stirile de la televiziunile tabloide in cautare de senzational, parca instigi, ceea ce nu este tocmai bine.[/quote]

  Sunt sigur ca te duce mintea atât cât să faci diferența intre un comunicat oficial RAJA și o opinie personală, despre care nu e vorba aici. In general nu am vreo problema cu oprirea apei cateva ore din cauza lucrarilor de inteles, atata timp cat se anunta din timp.

  Faptul ca pun poze pe facebook cu nemultumirile oamenilor in legatura cu lucrarile RAJA, nu inseamna ca ii sabotez, ci ca sunt singurul care asculta cetatenii, chiar si cand nu au dreptate.

  Voi nu-i ascultati, ii evitati si ii mintiti cat puteti, pentru ca va e frica de ei. Si mie si voua ne scriu cetatenii, doar ca eu sunt singurul care ii asculta, chiar daca poate n-au dreptate, cu noroiul din Flamanzeni, de exemplu. Sustin in continuare… e nevoie de un sacrificiu timp de un an in noroi, dar unul sa fie, nu mai multi! Si daca ei se sacrifica, aveti bunul simt sa va sacrificati si voi, si mai ales, sa le vorbiti, sa le explicati despre ce e vorba, sa nu ii condamnati ca se revolta.

  Si daca as instiga, sa știi că nu e nicio crimă. Instig pentru că pot și pentru că am pe cine. Și daca ar fi o crimă, nu mi-ar păsa…

  Răspunde
 3. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  [quote] Oamenii astia ( raja ) incearca cu bani multi si multa munca sa ne scoata din belea, noi le dam la cap de parca am avea la indemana barem trei solutii si de-ai dracului nu le aplicam.[/quote]

  Incerci sa minți ca pierzătorul ăla de Ponta. Văd că in primărie și in RAJA tot se minte pe tema asta. Incerc să nu fiu prea vehement, să vedem dacă imi iese…

  Nu mai incercați să duceți de nas cetățenii, așa cum ii duceți pe lingăii voștri! RAJA nu bagă niciun ban in Buftea!

  [i]”Aceste lucrari fac parte dintr-un proiect de „Extindere si modernizare a infrastructurii de apa si apa uzata pentru regiunea Constanta – Ilfov”. Beneficiarul proiectului este RAJA Constanta si el are o valoare totala de aproximativ 50 de milioane de euro. Suma este structurata astfel: 31,8 milioane de euro Fondul de Coeziune/POS Mediu, 3,9 milioane de euro, contributia Guvernului României si aproximativ 360.000 de euro, comunitatile locale implicate, adica localitatile Buftea, Corbeanca si Crevedia.”[/i]

  Deci lucrarile sunt cu fonduri europene, 50 de milioane de euro !!! (oare cat se poate fura de aici??) RAJA nu baga bani, ba mai mult, e beneficiarul acestor lucrări. EI vor scoate bani de la cetatenii orasului, carora, prin complicitatea consiliului local, le mareste tariful la apă de la an la an.

  [quote]Daca esti de acord te invit cand ai timp sa porti o discutie aplicata cu raja, sa intelegi fenomenul, sa intelegi efortul material care se face, sa le cunosti intentiile. Sunt convins ca altfel a-i trata atat fenomenul cat si abordarea problemei.[/quote]

  Nu multuesc, eu nu sunt ziarist de casa sa ma duceti la o ciorba de pește la Constanta și sa scriu ce mare investitor e RAJA si ce face pentru bufteni. Eu sunt cetățean și, ca orice cetățean, văd ce mi se scurge din portofel, ce imi curge in pahar și cu ce imi spăl copiii de ani de zile.

  Fenomenul și abordarea problemei? Ha ha… o faceti gresit! Dacă vreți consultanță pe probleme de PR, ziceti, vă ajut! Sunt constient ca proiectul acesta cere multe sacrificii din partea buftenilor, dar nu asa ii convingeti, nu asa ii faceti sa inteleaga. Infiintati un departament de PR, ca nu costa mult, si tineti aproape de cetatenii de la care luati bani, ca sunt DISPERATI iar voi ii IGNORATI! Se va vedea la alegeri, daca nu terminati in 2015, cum e proiectul!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *