(P) – Case ieftine Buftea

http://caseieftinebuftea.ro/wp-content/gallery/casa-1/casa-darza.jpg

www.caseieftinebuftea.ro

In ultimul timp, in Ilfov se observa o tendina crescatoare in achizitia de case noi, mai ieftine, mai ales prin programul „Prima Casa”. Pentru 2015, Guvernul a aprobat acordarea de garanţii guvernamentale pentru achiziţionarea unei locuinţe prin programul Prima Casă în valoare de 2,5 miliarde de lei. În cadrul programului, sunt partenere 17 bănci care activează pe piaţa din România. Numărul autorizaţiilor eliberate pentru construcţia de clădiri rezidenţiale a crescut anul trecut cu 25% în regiunea Bucureşti – Ilfov, până la aproape 6.200 de autorizatii. Dupa o perioada in care piata imobiliara a fost tulbure, lucrurile par a se aseza, iar oamenii, in special familiile tinere, isi fac curaj pentru a cumpara casa mult dorita. E de notat faptul ca se cauta case in Ilfov, nu chiar in imediata apropiere a capitalei, unde nu sunt tocmai ieftine si ca tinerii nu mai sunt interesati de achizitionarea unui apartament la bloc, mai ales in blocurile vechi. Cu banii pentru un apartament de 3 camere, si inca putin, isi pot lua o casa maricica, plus ceva teren. Zona Buftea este foarte potrivita pentru cerintele pietei. Desi langa Bucuresti, 10-12 km pana la intrare in Bucuresti si prima statie de metrou (Straulesti, in curand), e sufiecient de indepartata astfel incat pretul caselor sa nu fie prea mare. Departe de agitatia capitalei, zona nu duce lipsa de nimic, faci 30 de minute maxim pana la Zona Comerciala Baneasa, iar lucrarile de canalizare si apa sunt in plina desfasurare.

 

 

Un dezvoltator imobiliar propune celor interesati case la cheie in zona Buftea –   Crevedia –  Darza, case ieftine, cu tot cu teren, compuse din:
Parter: living 35m, bucatarie, baie, iesire pe terasa betonata 16m; Etaj: 3 dormitoare intre 12,50m si 16, 20m, baie cu cada utilata; Constructia este din beton si caramida porotherm, izolatie de 10 cm; Tencuiala exterior tip structurata; Tamplarie PVC cu geam termopan; Acoperisul este cu tabla Wetter Best; Suprafata construita: 140m; Amprenta la sol: 70m; Suprafata utila: 125; Incalzire pe centrala termica pe gaz; Alei betonate, gazon; Suprafata teren 550m; Gaze, apa, curent electric, linie transport Maxi-taxi; In apropiere: scoli, gradinite, farmacii, parc, Lidl, Mega Image, Penny, spital;

Detalii pe   www.caseieftinebuftea.ro

Facebook  Case Ieftine Buftea

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *