Cartierul Atârnați e spart din nou

Acum 3 ani au inceput lucrările de canalizare in Atârnați, anul trecut fiind făcută asfaltarea. La inceputul lui 2015 se sparge din nou tot cartierul pentru a se inlocui conducta de apă introdusa nu cu mult timp in urmă.

Locuitorii sunt bulversați și revoltați, neintelegând motivul inlocuirii și nci de ce trebuia să se facă așa de urgent, pe noroiul acesta. Poate altfel ar fi stat lucrurile dacă cineva le-ar fi explicat calm și la obiect de ce e musai inlocuirea, cât va dura, de ce e o urgență, eventual un „va rugam sa intelegeti, e spre binele vostru, ne cerem scuze pentru neplaceri”.

Dar daca se face ceva, totul se face pe mucles in Buftea. Oare de ce?

 

]]>

4 raspunsuri
 1. dodyk
  dodyk says:

  Ce pot sa spun , oare au de gând sa curețe mizeria care au lasato sau va lăsa mormanul de pământ așa sa se curețe singur. În fine o treaba au făcut dar sa o facă și pe a doua.

  Răspunde
 2. Moloce Cornel
  Moloce Cornel says:

  Precizez ca nu sa inlocuit nici o teava ,practice s-a mai tras o conducta ,daca vrem sa ne conectam trebuie sa platim ,asa au spus reprezentantii firmei !

  Răspunde
 3. insolventul
  insolventul says:

  Cum adica, sa platim daca vrem sa ne racordam la canal ? Eu credeam ca e moca, nu imi pare ca e normal. Dupa ce au adus teava in fata portii fara bani, vor sa platim racordarea ? Am auzit ca in alte localitati cei care au tras canalizare le-au facut si grup sanitar in casa, cu lavoar, cu vana cu 12 duze de bule, cu bideu, cu baterii de lavoar inteligente, cu senzor. Aia au reclamat ca sauna din proiect era prea mica si i-au reclamat la CEDO… Eu zic sa-i sabotam si sa nu ne racordam, dupa ce am stat o viata la lighean, a inceput sa ne placa. Eu unul, nu ma racordez, merg la CEDO. Nu-mi trebuie canalizare, cu banii de taxa imi cumpar fix zece sticle de jidvei si vro’ „doujda” mici, o ard pe cumatra si dorm cu burta-n sus, sa crape toti „da nacaz „.

  Totul este aiurea, se sapa peste tot sa se bage tevile in pamant ( am auzit ca in tari in care iarna reprezinta o poveste tevile sunt montate – acolo unde nu se poate altfel – aerian, ca exista niste pompe speciale care urca apele menajere si la 80 de metri ), la noi de ce nu se poate ? Aaaaaa !!!! Trebuiesc ingropate la o anumita adancime sa nu inghete, la noi iarna nu-i poveste, NU MA INTERESEAZA !!!! Eu nu vreau sa sufar doua-trei luni si sa -mi rezolv problema pentru toata viata, vreau ACUM sa merg pe asfalt si gata !

  Sigur ca voi transpira prin toti porii nemultumirea cauzata de lipsa normelor elementare de igiena, sigur ca o sa pun poze cu apa potabila maro, siloasa la spalat, daramite la baut. Nu ma intereseaza ca tevile sunt VECHI de 45 de ani si sunt sparte, nu ma intereseaza ca altfel NU POT FI SCHIMBATE. Nu stiu, vreau apa potabila, inodora, incolora si insipida, vreau canalizare fara sa fie facute sapaturi, nu vreau sa platesc racordarea, NU VREAU. Ce, vreau prea mult ?

  Eeeee, daca veneau si-mi explicau, daca imi prezentau studiile de fezabilitate, daca imi expuneau proiectul, daca il aduceau pe ala de la Banca Europeana care ne-a dat banii moca pentru apa si canal, sa-l judec eu ce spaga si-a luat si ce interese a avut sa ne dea acesti bani, era alta situatie…Asa, sa-mi ceara zece sticle de jidvei ca sa ma racordez, fara explicatii si fara sa -mi ceara scuze ca-mi baga apa si canalul, nu ma intereseaza. Merg la CEDO, ii belesc si le pun sare. Nu stiu cu cine se pun….

  Răspunde
 4. z
  z says:

  Acolo exista apa si canal.Si nu de 45 de ani.E mai recenta.Oamenii sunt nemultumiti (NU revoltati) de modul de lucru : noroi si iar noroi care o sa se transforme in praf ,in ceata de praf la primavara.Si oamenii mai sunt curiosi (NU furiosi) de ce oare trebuia bagata teava duminica pe ploaie in miez de iarna in conditiile in care 90% sunt deja racordati.Atata tot.Nu e nimeni socat ca la RTV.Sa zicem ca nu prea miroase bine graba companiei Raja care a scos Buftea din evul mediu mai ceva ca eroii aia de pe discovery.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *