Buftea trece și de Chiajna in Cupa României!

CS Buftea a invins in deplasare cu 2-0 echipa secundă a Concordiei Chiajna și merge mai departe, in turul 4 al Cupei Romaniei, tur unde vor intra si echipele din liga 2.

In deplasare, ca acasă

Chiajna e o comună care a investit enorm in sport, mai ales in fotbal. Au construit săli de sport și un stadion măricel, acoperit și dotat recent cu nocturnă, ținând neapărat să aibă echipă in liga 1, precum cei de la Brănești. Pe lângă echipa din prima ligă, au incă o echipă, formată mai mult din tineri, in liga 3 și care joacă la o altă bază sportivă, tot in comună, dar in satul Roșu, intr-o locație superbă, pe malul lacului Morii.

Terenul este din gazon sintetic și are o tribună acoperită și nocturnă. Buftenii au fost in număr destul de mare, mai ales că primăria a pus la dispoziție unul dintre noile autobuze, astfel că s-au strâns vreo 50 in tribună, jucătorii noștri simțindu-se ca acasă. Nu am mai avut totuși, ca la noi pe stadion, obișnuitele jigniri și intimidări la adresa proprilor jucători. De notat că au fost prezenți in tribună membri ai celor 3 partide importante din Buftea, alături de primar și viceprimar.

Meci ușor, da’ nu prea

Imediat după tragerea la sorți, care ne-a asigurat un adversar facil, ne-am gândit că ne vom califica fără probleme, chiar dacă jucam in deplasare, știind că cei Chiajna 2 au numai puști in echipă. N-a fost chiar așa, deși am deschis scorul repede prin penalty-ul transformat de Andrei Dumitrescu…

Crezând că nu vom avea probleme, a lipsit concentrarea și dăruirea, acțiunile inchegate și ocaziile clare fiind prezente doar in adoua repriză și asta doar după un duș rece, când am avut emoții la o acțiune a gazdelor. Tăchescu a salvat din postura de singur cu atacantul gazdelor, fiind la adoua intervenție excelentă intr-un moment dificil, după cea din meciul cu Târgoviște. N-a avut prea mult de furcă in aceste meciuri, dar cele două intervenții grele, dar sigure, ii vor da incredere, și demonstrează că tânărul nostru portar e din material bun.

După asta, Buftea a pus stăpânire pe joc, ratând mult și marcând in sfârșit, tot prin Andrei Dumitrescu. Din primul 11, față de meciul trecut, a lipsit Claudiu “Mara” Vasile, accidentat la antrenamentul din ziua precedentă, locul său fiind luat la inchidere de Negrea, care la rândul său a fost inlocuit in centrul defensivei de “China” Tutunaru. La mijloc, Gabi Dumitrescu a fost inlocuit de Dani Mande, care insă n-a fost prea util.

In turul 4 al Cupei României vor intra și echipele din liga 2, dar dacă are noroc la tragerea la sorți, Buftea ar putea pica tot cu o echipă de liga 3. Oricum nu e tragedie dacă vom intâlni acasă o echipâ de liga 2, poate cu șansă vom trece mai departe și vom aduce la Buftea o echipă de liga 1!

Vineri vom debuta in acest sezon in liga 3, la Alexandria cu echipa orașului, in seria noastră intrând in ultimul momnet adversarii nostri de ieri, in locul adversarilor din meciul trecut… Chiajna 2 in locul FCM Târgoviște! Ceea ce nu e rău!

CS Buftea: Tăchescu – Vențer, Tutunaru, Marciuc, Pavelescu – Novac, Danteș, Negrea, Mande, A. Dumitrescu – Petrescu

Antrenori: Lavi Hrib, C-tin Mande

Au mai jucat: Spătaru, Costea, Florea, D. Marin

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.