Dinamo vine la Buftea

Desi nu a aparut inca pe site-urile de specialitate, noi am aflat deja adversarul echipei noastre in turul 4 al Cupei Romaniei, unde au intrat si echipele din liga2… Este vorba de

Dinamo II Bucuresti.

Meciul se va disputa marti 23 august pe Stadionul C-tin Bălălău, cel mai probabil de la ora 17.30, și așteptăm un stadion plin pentru prima oară in ultimii ani.

Nu e cel mai accesibil adversar, dar nici nu e de speriat, așa că avem șanse destule, mai ales că jucăm pe propriul teren. Dacă vom trece de dinamovisti, va mai trebui sa trecem de un tur pentru a intâlni o echipa de liga1.

]]>

3 raspunsuri
 1. Gabi
  Gabi says:

  Noi am mai jucat cu Dinamo II si nu a fost de speriat. ce-i drept aveam alta echipa pe vremea respectiva.
  Incurajez lumea sa mearga la stadion daca nu pentru faptul ca suntem bufteni dar si pentru faptul ca vine o echipa cu nume in orasul nostru. Sa ii incurajam pe baieti sa scoata un meci frumos !!!

  Răspunde
 2. buftean
  buftean says:

  nu a fost un meci foarte reusit .. dinamo a profitat la maxim de erorile noastre din defensiva . am dat primul gol , dintr-un mare noroc , trebuia sa le dam mingea , fair-play dupa ce ei au dat in out , si venter a inscris de la peste 40 m . ce pot sa spun despre al doilea gol buftean , foarte frumos , de la marginea careului inscris de negrea . nici una din echipe nu a miscat foarte bine , dar dinamo pot spune ca a meritat . arbitrii au fost parca si putini atrasi de numele vizitatorilor nostri ,au tras putin cu ei 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.