Bogdan Talasman, noul pilot al BCR Rally Team

La AFI Palace Cotroceni s-a lansat oficial echipa BCR Rally Team, din care va face parte de anul acesta si echipajul Bogdan Talasman – Andrei Mitrasca, castigator al Cupei Dacia in 2015. BCR Rally Team si-a prezentat masinile, pilotii si copilotii cu care va concura in editia din acest an a CNR.

Bufteanul Talasman va lua startul vineri in prima etapa a Campionatul National de Raliuri 2016 si se va afla la cel de al treilea sezon al sau, avand ca obiectiv pastrarea titlului de campion al Cupei Dacia. Sponsorii locali ai lui Talasman sunt Miras International si Taverna Studioului.
Autorally.ro : Cel de-al cincilea pilot, Campionul Cupei Dacia din 2015, Bogdan Talasman se alatura echipei pentru a pune umarul la un rezultat cat mai bun la fiecare etapa. “Este o onoare pentru mine sa fac parte din cea mai profesionista echipa din campionat. Voi incerca sa ma ridic la nivelul pe care echipa il impune deja de multi ani in campionat si sa contribui cu cat mai multe puncte. Sunt aici sa invat de la colegii mei cu experienta si sa incerc sa le calc pe urme. Imi doresc sa reprezint cu succes atat echipa cat si partenerii mei, Miras si Taverna Studioului”
.

Interviu cu Bogdan Talasman pe rallymax.ro: Bogdan Talasman: “Ma bucur sa fac parte dintr-o echipa care are ca obiectiv locul 1”

.

]]>