Apel umanitar… Emanuel poate avea o viata normala!

Doamna Nela Mușsat, medic stomatolog din Buftea face un apel umanitar prin intermediul site-ului nostru.

Ginda Daniel Emanuel, un copil din Buftea in varsta de 3 ani, s-a nascut cu o malformatie a maxilarului superior, numita „despicatura de palat”.

In urma unor interventii chirurgicale, copilul se afla in situatia pe care o puteti vedea in fotografiile atasate. Printr-un colectiv de medici am ajuns la Dr. Prof. Urtila Emil de la Centrul de excelenta pentru chirurgia malformatiilor fetei din Timisoara, acesta fiind unicul chirurg maxilo-facial din tara care poate sa salveze fizionomia acestui copil.

Emanuel, face parte dintr-o familie numeroasa care nu isi poate permite aceasta interventie chirurgicala, fara ajutorul nostru. In total, familia trebuie sa stranga aproximativ 2500 €, ceea ce nu inseamna foarte mult pentru unii, dar atunci cand nu ii ai inseamna enorm. Trebuie sa ajutam acest copil pentru a se bucura de copilarie si de prieteni. In momentul de fata, alaturi de el este doar familia, societatea fiind foarte cruda.

Speram ca prin acest mesaj sa il putem ajuta pe Emanuel sa se bucure de copilarie, la fel ca si cei care au avut sansa de a se naste sanatosi. Gandeste-te! In locul lui putea fi copilul tau!

Orice share conteaza! Doneaza chiar astazi! Va multumim!

Titular Cont: Ginda Catalina

RON – RO16BRDE445SV89652084450
USD – RO89BRDE445SV04395384450
EUR – RO85BRDE445SV04395464450

Stiu ca astfel de apeluri sunt de cele mai multe ori ignorate de sociatatea mult prea ocupata cu problemele cotidiene, cum ar fi alegerile prezidentiale, si sunt destul de pesismist in general cu astfel de initiative. Nu stiu daca in afara doamnei Nela Musat l-a mai ajutat cineva, dar stiu ca va avea nevoie de orice donatie din partea noastra. Eu am depus deja o suma modica in cont, si nu sa ma laud, dar sper sa va provoc si pe voi sa o faceti, n-veti idee ce bine va veti simti. Mergeti la BRD sau cautati-ma pe mine, ma duc eu pentru voi! E atat de usor sa-i schimbam viata!

]]>

2 raspunsuri
 1. bebe
  bebe says:

  Buna ziua!

  Aceste tipuri de operatii se realizeaza in Spitalul Budimex, etaj 2 in sectia dnei Dr. Niculina Bratu.

  Problemele legate de auz se pot rezolva in Spitalul Budimex la etaj 4, in sectia dnului Dr. Gheorghe D.

  Are nevoie doar de bilet de trimitere de la medicul de familie.

  In spitalul Budimex -vin si echipe de medici straini care opereaza.

  Pentru logopedie (care poate fi un proces de lunga durata ) trebuie sa identifice cine face lucrul acesta in orasul nostru.

  Răspunde
 2. petre constanta
  petre constanta says:

  copilul are in prezent 3 operatii la spitalul Budimex insa nu a reusit niciuna din operatii iar copilul a suferit enorm la fiecare operatie.rezultatele sunt cele care se vad in poze.
  Prin intermediul unor oamenii cu suflet s-a gasit un doctor care poate corecta osul si zona aceea cu probleme insa lucreaza la un spital particular si deaceea este nevoie de bani,acolo s-au cerut banii,aceasta mamica mai are sperante sa isi vada copilul sanatos in acest medic si Dumnezeu si oameni cu suflet bun!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *