Anunțurile lunii pe Expres

In ultima lună, pe site-ul nostru, fără să băgăm prea mult de seamă, s-a dezvoltat o baza de anunțuri din Buftea, ce poate fi accesată la secțiunea – ANUNTURI – din meniul de sus.

Unele anunțuri au strâns peste 100 de vizualizări intr-o lună, iar noi am mărit termenul pentru expirarea lor, la 60 de zille.

Pentru o mai mare promovare a lor și pentru a incuraja utilizatorii să adauge și altele, vom afișa lunar ultimele anunțurile intr-un articol pe prima pagină.

Vă rugăm nu scrieți cu majuscule, alegeți corect secțiunea când adăugați și folosiți titluri reprezentative pentru anunțuri!

Iată anunțurile din ultima lună:

Ofer menaj

Instalări Windows, drivere, jocuri, depanare

Carcase telefoane

Proiecte case-vile

Renovari

Apartament buftea centru

Dahua SD60C12

Camera video sony

Pensiune canină RAYBEST

Angajam personal!

Cumpar apartament 3 camere

Scoala De Soferi Reconstaff Liceul Energetic

Vand pătuț copil aproape nou

Vand apartament

]]>

5 raspunsuri
 1. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Dacă nu m-am exprimat prea bine… puteți pune voi inșivă anunțurile, intrând la sectiunea respectivă, din meniul de sus, și apăsând butonul “anunț nou”. Dacă nu vă descurcați, trimiteți-le pe mail sau puneți-le la comentarii.

  Deasemenea, aveți butonul portocaliu RSS, care odată apăsat, vă va ține la curent cu anunțurile nou apărute.

  Răspunde
 2. Eugen Duţă
  Eugen Duţă says:

  Subscriu şi eu la comentariul lui Caz! Unii au ramas blocaţi pe unlike-urile astea! Am demonstrat eu odată cum funcţionează serviciul ăsta de voturi şi cine-l foloseşte dar parcă unii sunt prea……

  Răspunde
 3. pacalici
  pacalici says:

  Duta, tu care *****cenzurat***** primesti unlike si daca taci, dar daca mai spui ceva, e jale. La fel e si cu ciorbarul latos care chiar daca spune ceva bine, forma de manifestare lingatoare osanalista il trage in oprobiul public. E slab Bogdan ca va permite accesul aici. Lada de gunoi a istoriei orasului e prea luxoasa pentru cei ca tine si ca ciorbarul mercenar. Doar sila. Profunda.

  Răspunde
 4. alexp
  alexp says:

  Duta, ar trebui sa te autocenzurezi aici.Stii tu mai bine de ce.Pana la urmatoarea interventie iti doresc sa mananci numai margarina ”usoara si sanatoasa”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.