Angst, cea mai veche și mai importantă companie din Buftea, intră în insolvență

După mai multe luni în care nu și-a plătit angajații, ceea ce se credea doar o mică problemă, a devenit o certitudine. Angst, unul dintre cei mai mari angajatori din Buftea și jucători în piața alimentară din Romania, intră în insolvență.

TRIBUNALUL ILFOV – Solutia pe scurt:

În temeiul art. 406 Cod procedură civilă ia act de renunţarea la judecată formulată de creditorul MONCEANU INOCASINGS SRL. Admite cererile creditorilor ABATORUL PERIS SA şi PRIMO MIX FOOD SRL. În temeiul art. 72 alin. 6 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, deschide procedura generală de insolvenţă împotriva debitoarei ANGST RO SRL.

Contactat de Hotnews, Sorin Minea, patronul Angst, a refuzat să dea detalii, susținând că „sunt probleme personale pe care nu le discut cu presa!”. Încă de anul trecut existau zvonuri privind dificultățile cu care se confruntă și vânzarea companiei… Salsi Sinaia și licența pentru Salamul de Sibiu nu mai sunt administrate de Angst

Angst este fără îndoială unul din cele mai celebre branduri locale, produsele și magazinele lor fiind mulți ani în preferințele buftenilor. Nu știu însă cât ne mai putem bucura de unele produse ale lor, pentru că cel mai probabil, urmează falimentul.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *