Accident 15.04.2011, Buftea

Azi-noapte, la ora 01:50, pe Şoseaua Bucureşti – Târgovişte, în Buftea, în faţa Liceului Energetic, un şofer cu Renault Megane CC a scos din rădăcină un întreg copac (împrăştiindu-l pe câteva zeci de metri), apoi s-a oprit în altul.

S-au deplasat două ambulanţe SMURD în ajutorul lui: iniţial una de prim-ajutor, care a ajuns aproape imediat după accident, şi apoi una cu medic, pentru a prelua victima, care se afla în stare gravă, şi a o transporta la spital. Şi Poliţia IF a ajuns foarte repede pentru cercetare şi măsurători. 

Circulaţia a fost oprită cam 40 minute pe ambele sensuri de mers, însă datorită orei târzii, coloanele rezultate nu au fost foarte mari şi decongestionarea s-a produs imediat ce s-a putut permite din nou traficul.

Vezi mai multe foto pe bucurestean.com

 

Azi-noapte, la ora 01:50, pe Şoseaua Bucureşti – Târgovişte, în Buftea, în faţa Liceului Energetic, un şofer cu Renault Megane CC a scos din rădăcină un întreg copac (împrăştiindu-l pe câteva zeci de metri), apoi s-a oprit în altul. S-au deplasat două ambulanţe SMURD în ajutorul lui: iniţial una de prim-ajutor, care a ajuns aproape imediat după accident, şi apoi una cu medic, pentru a prelua victima, care se afla în stare gravă, şi a o transporta la spital. Şi Poliţia IF a ajuns foarte repede pentru cercetare şi măsurători.  Circulaţia a fost oprită cam 40 minute pe ambele sensuri de mers, însă datorită orei târzii, coloanele rezultate nu au fost foarte mari şi decongestionarea s-a produs imediat ce s-a putut permite din nou traficul.
]]>

43 raspunsuri
 1. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  Aici e loc de atitudine si opinii. Se preia un text, o poza, o intamplare, un subiect care place sau doare si se discuta pro sau contra despre el. Cat se poate fara jigniri, calomnii si atacuri absurde. “Cat se poate”, pentru ca mai sunt exceptii, dar nu asta e regula. ( Se zvoneste, Expresule, ca vinzi actiuni la site si dupa cum se vede ma inscriu la licitatie…)

  Răspunde
 2. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  [quote name=”Darku”]Asa se face presa in Buftea? Se preia textul cu totul, se pune o poza tot preluata si aia e?[/quote]

  Care e problema? Vroiai să mă prezin la fața locului să iți dau ție știre senzațională? Vroiai prim plan cu cei răniți? Vroiai să vezi lacrimile părinților? Pentru asta ai televizorul! Eu nu sunt presă…

  Răspunde
 3. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  [quote name=”richard gioarsa”] ( Se zvoneste, Expresule, ca vinzi actiuni la site si dupa cum se vede ma inscriu la licitatie…)[/quote]

  E noua bârfă in oraș? MI-ar plăcea s-o aflu mai pe indelete 🙂

  Răspunde
 4. Bucurestean
  Bucurestean says:

  Avand in vedere ca nu mi-ai cerut voie sa preiei nimic, puteai sa te deranjezi sa scrii si tu 2 randuri proprii de text…
  1) pentru ca nu mentionezi sursa textului
  2) pentru ca Bucurestean.com este un blog personal, nu presa romaneasca

  Răspunde
 5. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Hai te rog frumos să nu dăm articolului prea mare importanță, pentru că nu merită. Sub titlu apare de la inceput sursa, iar la sfârșit apare din nou, plus link.

  Pentru o informație banală, de pe un site banal, eu zic că e suficient. Vreo 200 de unici tot ai impuscat azi de la mine, in baza unui accident obișnuit, care nici măcar nu făcea obiectul site-ului tău.

  Eu aș fi zis săru’ mâna, nu m-aș da miez…

  Răspunde
 6. alexp
  alexp says:

  Mai da-te in spanac de ”bucurestean” spoit.Tu ai cerut voie sa publici poze cu oamenii de pe SMURD si cu magazinul din imagini?.sau doar te bagi in seama cu buftenii?

  Răspunde
 7. Darku
  Darku says:

  1. Pozele facute in spatii publice nu au nevoie de aprobare.
  2. Cenzurarea elementelor de identificare le face presa in conformitate cu normele CNA.
  3. Regulile de copyright se aplica si in blogging. Respectiv eu nu iau pozele cu tine de pe Facebook si fac misto de tine pe te miri ce blog obscur. Nici daca as da link nu te-ai dovedi mult mai fericit.
  4. Buftenii despre care vorbeste tipul de mai sus au destul de putina educatie de la parinti.

  [quote name=”alexp”]Mai da-te in spanac de ”bucurestean” spoit.Tu ai cerut voie sa publici poze cu oamenii de pe SMURD si cu magazinul din imagini?.sau doar te bagi in seama cu buftenii?[/quote]

  Răspunde
 8. Bucurestean.com
  Bucurestean.com says:

  [quote name=”Expresul de Buftea”]Hai te rog frumos să nu dăm articolului prea mare importanță, pentru că nu merită. Sub titlu apare de la inceput sursa, iar la sfârșit apare din nou, plus link.

  Pentru o informație banală, de pe un site banal, eu zic că e suficient. Vreo 200 de unici tot ai impuscat azi de la mine, in baza unui accident obișnuit, care nici măcar nu făcea obiectul site-ului tău.

  Eu aș fi zis săru’ mâna, nu m-aș da miez…[/quote]
  Daca nu dadeai importanta articolului (pt ca nu merita), nu il preluai. Fiind atat de neimportant si aducandu-mi tu trafic (11 unici, nu 200, ca nici nu sunteti 200 in Buftea legati la net), poti sa il stergi. Ba chiar te rog.
  Daca nu ai fi atat de ignorant, ai vedea ca FIX accidentele sunt obiectul site-ului meu. Am sectiune speciala de accidente, iar http://www.bucurestean.com/WP este tot al meu.

  Răspunde
 9. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Pentru munca ta, eu ți-am oferit răsplata… te-am preluat cu sursa și link. Nu asta e scopul unui banal blogăr? Să fie preluat și să știe că e citit? Bravo, până aici ai dovedit că nu muncești a prost.

  Mai departe incerci să-ți dai prea multă importanță și pe noi nu ne interesează. Nu s-a descoperit netul la capitală și nici fraierii la Buftea. Articolul a fost accesat de 255 de ori in 15 ore… dacă nu toți au accesat și linkul cu bucureștean.com inseamnă cu nu prezenta interes.

  Caută ceva mortăciuni, poate găsești alți țărani mai interesați…

  Răspunde
 10. nume
  nume says:

  [quote name=”Bucurestean.com”] ca nici nu sunteti 200 in Buftea legati la net.[/quote]
  Cum de ti-ai dat seama ? Numai la retelele prin cablu sunt vreo 2500.

  Răspunde
 11. CDD
  CDD says:

  Interesant este faptul ca desi masina este intr-adevar un megane 1 cabrio(nu cc)masinii nu i-au sarit airbag-urile,asta poate si datorita faptului ca volanul daca ar fi sa judecam dupa sigla este unul de Peugeot montat ,deci prin modificare)Tot din cauza volanului o fi zis si dl.bucurestean ca poate sa inventeze o strutocamila-Megane cc-…dar ce sa facem,noi astia asa mai de la tara nu ne pricepem deloc….Asa ca pe viitor aveti grija baieti ce modificari mai faceti la masina sa para mai frumoasa,mai interesanta….modificarea astuia din poza s-a dovedit tare nefericita…..dar ce conteaza ca nu i-au sarit airbagurile in accident…macar arata masina mai bine cu un alt volan,chiar daca asta i-a dezactivat sistemul de airbaguri.

  Răspunde
 12. dragoshel
  dragoshel says:

  mai jet ma cu situ tau cu tot. ai 20 de unici pe zi si vii de suferi aici. sper ca nu te-ai inspirat de la trafictube cu accidentele si cu filmarile din masina. cand filmai tu situ ala nici nu exista, nu?

  hai ma Bogdane sterge comentariile astea aiurea.

  Răspunde
 13. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Nu văd un lucru rușinos sau imoral să te inspiri… In curând și eu mă voi inspira de la trafictube. Și mai mult… s-ar putea și de la bucurestean.com.

  Mi-a plăcut indeea următoare, chiar dacă poate nu e originală…

  [url]http://bucurestean.com/2011/04/city-hunt-salonul-rosu/[/url]

  S-ar putea s-o pun in practică și n-o să cer nici acordul. Un link de mulțumire e suficient.

  Răspunde
 14. alexp
  alexp says:

  Ma Toba…tu ori le faci reclama astora(bucuresteni.com) ori esti fraier a 5-ea oara.Ce naiba ma……..nu ai observat ca abia dupa ce-ai scris despre siturile buftene au inceput sa aiba si ele trafic.
  Cat despre internet………ce sa tie taranii capitalizati ..ca noi aveam fibra optica la stalp inaintea majoritatii lor.Stam sa le explicam acum cum ei se chinuiau cu rds,rcs,upc si alte galme(galme pe atunci) si noi aveam mediasat cu 5 noduri pana in us.Nu mai zic ca aveam trafic maxim cu evolva si c-zone care insumau atunci cam toti atati clienti cat Buftea.

  Răspunde
 15. Vasile
  Vasile says:


  nici nu sunteti 200 in Buftea legati la net”

  mai baiatule , 200 sint doar pe strada pe care locuiesc…..asa ca muta-te tu la tine in bucuresti si stai cuminte acolo, nu mai jigni, nici macar subtil, ok?

  Răspunde
 16. Bucurestean.com
  Bucurestean.com says:

  [quote name=”Expresul de Buftea”]Pentru munca ta, eu ți-am oferit răsplata… te-am preluat cu sursa și link. Nu asta e scopul unui banal blogăr? Să fie preluat și să știe că e citit? Bravo, până aici ai dovedit că nu muncești a prost.

  Mai departe incerci să-ți dai prea multă importanță și pe noi nu ne interesează. Nu s-a descoperit netul la capitală și nici fraierii la Buftea. Articolul a fost accesat de 255 de ori in 15 ore… dacă nu toți au accesat și linkul cu bucureștean.com inseamnă cu nu prezenta interes.

  Caută ceva mortăciuni, poate găsești alți țărani mai interesați…[/quote]
  Nu, nu ai oferit “rasplata” pentru munca mea, EU am cheltuit motorina & timp ca sa ajung la accidentul ala, TU ai dat un copy/paste. Blogul meu nu e remunerat, deci NU MA INTERESEAZA NR DE ACCESARI. Care e, deci, “rasplata”?
  Nu doresc nicio importanta, nu doresc integrare in nicio comunitate, calculele oricui, etc. Munca mea trebuie sa ramana a mea. Nu ti-am solicitat SAU permis sa imi preiei articolul, cu link catre mine sau fara.
  Mortaciuni iau cand sunt… de ce, vrei sa le furi si pe alea, pt ca nu esti in stare sa produci singur pentru blogul tau?

  Răspunde
 17. anairam
  anairam says:

  eu cred ca te-ai ambalat prea tare bucurestean.si acest “blog”cum il denumesti tu este non-profit,chiar mancator de resurse personale de tot felul.
  dc vrei sa-l tii personal(blogul sau articolul) atunci paroleaza-l,cere ca cei care vizualizeaza sa fie utilizatori inregistrati cu accordul tau.
  nu s-a intamplat nici o tragedie prin preluarea acestui articol iar “munca” ta este apreciata(altfel nu ar fi fost preluat&linkuit) articolul tau. plus ca nu cred ca tu ai avut vreo permisiune sa scrii despre buftea sau ca ai facut vreun favor cuiva. te deplasezi pe banii tai pentru ca asta vrei sa faci din cate inteleg. iar pentru ca ti s-a dat un pic de atentie nu trebuie sa faci un asemenea tambalau. din cate am obs la tine pe blog nu se omoara nimeni sa comenteze. asa ca dc scrii pt amorul artei ti-am mai zis.paroleaza-l,scoate-l din orice tool de cautare si ramai incognito. pt preluari de genul asta nu trebuie cerute permisiuni.

  Răspunde
 18. Bucurestean.com
  Bucurestean.com says:

  @anairam:
  ba da, este nevoie de permisiunea mea. Conform:
  Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
  Art. 10. � Autorul unei opere are urmatoarele drepturi morale:
  a) dreptul de a decide daca, in ce mod si cand va fi adusa opera la cunostinta publica;
  Art. 13. � Utilizarea unei opere da nastere la drepturi patrimoniale, distincte si exclusive, ale autorului de a autoriza sau de a interzice:
  a) reproducerea operei;
  b) distribuirea operei;

  Conform legislatiei statului roman, fix pentru preluari de genul asta e nevoie de permisiunea mea.
  Te rog sa retii ca nu mi s-a dat atentie, ci mi s-a furat un material. A publica link catre mine nu inseamna nimic, pentru ca daca iti fur masina si pe urma ma laud la prieteni ca “o folosesc eu, dar are acte pe numele lui Gigel, iar el nu stie ca i-am luat-o din parcare”, nu se anuleaza furtul, iar Gigel nu trebuie sa fie multumit ca are masina apreciata.
  Nu imi trebuia permisiune sa scriu despre Buftea, nu am divulgat nicio informatie secreta, am platit rovinieta si ma aflam legal pe un drum public, unde am libertatea sa fotografiez.

  Răspunde
 19. anairam
  anairam says:

  nicole.eu i-am dat linkul si nu a fost o preluare fara a se preciza sursa.acum imi pare rau ca am facut asta. fiecare are dreptul sa interpreteze cum vrea aceasta preluare. tu zici ca e furt. eu nu cred asta. si sincer depinde de ce intelegi tu prin opera. o asemenea “opera” puteam si noi sa nascocim.avand in vedere ca oricum stiam despre accident. dar iti urez in continuare success cu site-ul tau. afirm din nou; nu este un roman,o poezie sau vreo opera care va dainui vesnic. dar dc tu vrei sa interpretezi preluarea ca furt este alegerea ta. (azi furi un ou,maine un bou….dc vrei sa o aplici asa).dc aveai rabdare sa treci prin articole ai fi vazut ca toate preluarile au sursele precizate. dar asta conteaza prea putin pt tine

  Răspunde
 20. Bucurestean.com
  Bucurestean.com says:

  Dupa cum spuneam, faptul ca a precizat sursa fara sa aiba ACORDUL meu de a prelua informatie se afla sub incidenta legii mentionate mai sus. Voi lua, desigur, toate demersurile necesare pentru ca prejudiciul moral sa fie compensat, cu atat mai mult cu cat am rugat pe cel care a preluat sa indeparteze articolul si a ignorat cererea.
  Te rog sa ai rabdare sa citesti legea pe care am citat-o in mesajul anterior, vei descoperi ca “opera” este titlul generic dat oricarei lucrari de natura intelectuala.

  CAPITOLUL III
  Obiectul dreptului de autor

  Art. 7. � Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare si independent de valoarea si destinatia lor, cum sunt::
  a) scrierile literare si publicistice, conferintele, predicile, pledoariile, prelegerile si orice alte opere scrise sau orale, precum si programele pentru calculator;

  Imi pare rau ca nu pot sublinia in textul de lege, dar am incredere ca este foarte clar la ce ma refer.

  Răspunde
 21. anairam
  anairam says:

  faptul ca nu sunt de acord cu tine nu inseamna ca nu am citit copy-paste-ul tau(si nu trebuie sa fi sarcastistica si sa mentionezi ca trebuia sa subliniezi textul-dc te gandeai 1 min in plus reuseai sa faci si asta). dar si pt ca ai dat copy paste din lege poti fi acuzata de furt…chiar de mai multe ori.ai cerut dreptul de a publica informatiile respective? si apropo-dc nu ai avut finul spirit de observatie esti trecuta ca autor al articolului,chiar de la inceput in headerul articolului cu pricina. asa din nou…te agiti degeaba. ti s-au recunoscut drepturile si nu s-a “preluat” pe ascuns textul tau. daca te deranjeaza traficul creat la tine pe site de aceasta preluare(indiferent de volumul traficului creat) imi cer eu scuze in numele administratorului. si cu asta am terminat commenturile la “revolta” ta prea putin justificata. pierd prea mult timp cu asta.

  Răspunde
 22. Bucurestean.com
  Bucurestean.com says:

  Scuzele nu ma incalzesc. Situatia este neremediata. Argumentele mele sunt perfect justificate. Nu, cand dau c/p din lege nu pot exista acuze de furt, legea este de uz public si destinata multiplicarii infinite, fara alterare. Nu am alterat nimic in textul legii. Cand mai afirmi ceva, documenteaza-te inainte. Nimeni nu va putea sa acuze vreodata furt, din preluarea textului unei legi oficiale.
  Textul meu a fost preluat fara sa-mi acord aprobarea, nici in scris nici sub alta forma. Faptul ca exista un link catre mine nu inseamna ca mi s-a solicitat permisiunea! Oricum, se va rezolva.

  Răspunde
 23. anairam
  anairam says:

  dc vrei lege poftim lege:

  Art.. 122^1 – (1) Dispozitiile prezentului capitol privesc protectia juridica a bazelor de date, in orice forma a lor.
  (2) In sensul prezentei legi, prin baza de date se intelege o culegere de opere, de date sau de alte elemente independente, protejate ori nu prin drept de autor sau conex, dispuse intr-o modalitate sistematica ori metodica si in mod individual accesibile prin mijloace electronice sau printr-o alta modalitate.
  (3) Protectia prevazuta in prezentul capitol nu se aplica programelor pentru calculator utilizate la fabricarea sau functionarea bazelor de date accesibile prin mijloace electronice.
  (4) In sensul prezentei legi, fabricantul unei baze de date este persoana fizica sau juridica ce a facut o investitie substantiala cantitativa si calitativa in vederea obtinerii, verificarii sau prezentarii continutului unei baze de date.

  concluzie:
  1)legea nu se aplica la datele online
  2)preluarea trebuia sa fie substantiala ,ADICA dc vrei sa te certi trebuie sa dovedesti ca prin preluarea acestui articol ti-a fost adus un prejudiciu(atat din punct de vedere calitativ si cantitativ)
  3)unde e dreptul tau de autor inregistrat????!!! ca sa poti sa sustii ca ti s-a adus un prejudiciu?
  te rog nicole hai sa nu mai continuam cu aberatia asta de disputa. mai bine incearca sa-ti promovez activ “city hunt-ul”

  apropo,ca sa iti dovedesc ca si eu stiu sa citesc si interpretez legea :
  Utilizarea conferita a articolului tau face parte din excluderile prevazute de art. 33 lit. f al Legii 8/1996 care prevede ca „sunt permise, fără consimţământul autorului şi fără plata vreunei remuneraţii, următoarele utilizări ale unei opere aduse anterior la cunoştinţă publică, cu condiţia ca acestea să fie conforme bunelor uzanţe, să nu contravină exploatării normale a operei şi să nu îl prejudicieze pe autor sau pe titularii drepturilor de utilizare (….) reproducerea, cu excluderea oricăror mijloace care vin în contact direct cu opera, distribuirea sau comunicarea către public a imaginii unei opere de arhitectură, artă plastică, fotografică sau artă aplicată, amplasată permanent în locuri publice, în afara cazurilor în care imaginea operei este subiectul principal al unei astfel de reproduceri, distribuiri sau comunicări şi dacă este utilizată în scopuri comerciale”
  iti ajung aceste explicatii ca pe viitor sa stii sa te folosesti de drepturile tale in cel mai bun mod?

  stai ca nu ma mai satur sa iti tot explic!

  Mediul online, internetul, este prin definitie un mediu liber, gratuit, in care informatia circula fara restrictii. In aceste conditii-premize, bunele uzante din internet dar si prevederi legale precum Legea comertului electronic impun administratorului unui site de internet sa faca publice utilizatorilor sai conditiile de utilizare ale sitului.
  “ai scris undeva ca este interzisa preluarea articolelor tale”

  Răspunde
 24. Caz
  Caz says:

  Bucurestean.com scurt si la obiect, ce doresti ?
  Ok… am inteles, a fost preluat acest articol fara accordul tau, spune-ne ce doresti? Stergerea lui ?! Bani?! Reclama pe Express timp de 10 ani?! Motorina?! orice ar fi, spune !
  Batem campii pe 26 de postari ca cine ce a facut si drepturi de autor & shit… unde vrei sa ajungi ? de fapt un singur raspuns in cateva cuvinte vreau de la tine, la intrebarea: CE DORESTI? (nu accidental am pus aceasta intrebare de 3 ori)

  Răspunde
 25. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Am ințeles că ești fată, de aceea nu vreau să mai mă cert cu tine, că nu e frumos. Dar pregătește-ți avocații, că iți voi “fura” și ideea cu cityhunt, care nu e deloc “opera” ta! Săru’ mâna, ne vedem la tribunal! 🙂

  477 de accesări are articolul ăsta banal. Visai tu, la tine in lumea lui Michi Maus, să ai atâta succes? 😛

  Răspunde
 26. Bucurestean.com
  Bucurestean.com says:

  [quote name=”Caz”]Bucurestean.com scurt si la obiect, ce doresti ?
  Ok… am inteles, a fost preluat acest articol fara accordul tau, spune-ne ce doresti? Stergerea lui ?! Bani?! Reclama pe Express timp de 10 ani?! Motorina?! orice ar fi, spune !
  Batem campii pe 26 de postari ca cine ce a facut si drepturi de autor & shit… unde vrei sa ajungi ? de fapt un singur raspuns in cateva cuvinte vreau de la tine, la intrebarea: CE DORESTI? (nu accidental am pus aceasta intrebare de 3 ori)[/quote]
  Asta fiind a 3-a oara cand repet, ce doream era stergerea articolului de aici.

  [quote name=”alexp”]Auzi ma bucurestean.ro tu ai cerut voie la antena3 sa preiei materialul cu talmaceanu?Ce tot cersesti pe aici motorina si napolitane.[/quote]
  Nu eu l-am postat pe youtube, ci am folosit codul de embed oferit de userul care a share-uit materialul pe YT.
  [quote name=”Expresul de Buftea”]Am ințeles că ești fată, de aceea nu vreau să mai mă cert cu tine, că nu e frumos. Dar pregătește-ți avocații, că iți voi “fura” și ideea cu cityhunt, care nu e deloc “opera” ta! Săru’ mâna, ne vedem la tribunal! 🙂

  477 de accesări are articolul ăsta banal. Visai tu, la tine in lumea lui Michi Maus, să ai atâta succes? :P[/quote]
  Nu am sustinut ca city hunt e o idee unica, poti sa faci si tu ce cadouri vrei. Poti chiar sa te duci sa iei cartea mea, pt ca mi-e indiferent. Ce NU am facut cadou sunt textele articolelor.
  477 ti s-o parea tie fabulos, anul trecut am avut 1900 unici intr-o zi numai la articolul cu accidentul moto x pieton de pe Pantelimon, cu pietonul decedat. Se pare ca Michi Maus e tot productie Buftea…

  Răspunde
 27. dece?
  dece? says:

  Inteleg ca domnisoara poseseoare a acelui blog/site a facut o deplasare pe cheltuiala dumneai din Bucuresti pana in Buftea pentru a surprinde cateva foto cu un accident banal…Sau acest gest nu este tocmai dezinteresat???Si cum se face ca a ajuns atat de rapid( in acelasi timp,mai mult sau mai putin, cu SMURD-ul???
  S-ar putea ca domnisoara/doamna este informata periodic ori de cate ori se intampla un accident auto.
  Acest gen de informatii nu se pot obtine atat de usor.
  Iar motivul oentru care face eforturile de a ajunge la locul accidentului atat de rapid tin, cred, de un business sinistru

  Răspunde
 28. Bucurestean.com
  Bucurestean.com says:

  [quote name=”dece?”]Inteleg ca domnisoara poseseoare a acelui blog/site a facut o deplasare pe cheltuiala dumneai din Bucuresti pana in Buftea pentru a surprinde cateva foto cu un accident banal…Sau acest gest nu este tocmai dezinteresat???Si cum se face ca a ajuns atat de rapid( in acelasi timp,mai mult sau mai putin, cu SMURD-ul???
  S-ar putea ca domnisoara/doamna este informata periodic ori de cate ori se intampla un accident auto.
  Acest gen de informatii nu se pot obtine atat de usor.
  Iar motivul oentru care face eforturile de a ajunge la locul accidentului atat de rapid tin, cred, de un business sinistru[/quote]
  Am ajuns la cel putin 5 minute dupa a doua ambulanta SMURD, iar explicatia este foarte simpla: cunosc extrem de multe persoane care conduc pe strazile patriei, iar daca vreunul trece pe langa un accident, ma anunta si pe mine. E destul de cunoscut faptul ca fotografiez accidente. “Gestul” de a ma duce acolo nu e deloc dezinteresat. Urmaresc 2 scopuri: 1. sa arat romanilor ca serviciile noastre de urgenta functioneaza foarte bine. 2. cu ocazia asta, sa obtin material unic pentru blog. Insa, dupa cum observi, nu e vorba de niciun “business”, nu castig nimic din blogging sau fotografii. Imi plac, insa, teoriile conspirationiste pe care le lanseaza provincialii referitor la orice nu inteleg ei din prima.

  Răspunde
 29. dragoshel
  dragoshel says:

  nici nu prea ai ce sa castigi din blogul ala momentan. hai gata ca te promovam prea mult. cred ca ti s-a dublat traficul in perioada asta.
  Paste fericit si multa sanatate!

  Răspunde
 30. claus
  claus says:

  [quote name=”Bucurestean.com”] Imi plac, insa, teoriile conspirationiste pe care le lanseaza provincialii referitor la orice nu inteleg ei din prima.[/quote]

  Draga fetita, nu sunt de acord nici cu cei care sar pe tine(la figurat, nu la propriu), dar nici cu tine. Vad ca iti place si tie circul si te simti prea bagata in seama. Din proprie experienta iti spun ca provincialii de aici sunt cu 2 clase peste majoritatea parvenitilor din Bucuresti. Aici nu te includ pe tine, te-ai inclus singura. De unde stii atat de multi conducatori auto de pe drumurile patriei, locuiesti langa centura?

  Răspunde
 31. Bucurestean.com
  Bucurestean.com says:

  [quote name=”claus”] De unde stii atat de multi conducatori auto de pe drumurile patriei, locuiesti langa centura?[/quote]
  Stiu cu care membra a familiei tale ma confunzi, insa n-am sa iti spun.
  Ca sa iti raspund, insa, la intrebare: detinem una dintre cele mai mari companii de taxi din Bucuresti, astfel incat cei peste 200 soferi angajati stiu sa ma anunte de accidentele pe care le vad, fiind mereu in trafic.

  Răspunde
 32. claus
  claus says:

  [quote name=”nume”][quote name=”Bucurestean.com”]Stiu cu care membra a familiei tale ma confunzi.[/quote]
  Nu te confunda. Cat mai e scoru’ ?[/quote]

  Vad ca ii place si ei limbajul taximetristilor, d-aia o atacam in stilul asta si chiar a demonstrat ce poate.

  Deci, bucuresteanco.m…

  Răspunde
 33. u.a.n
  u.a.n says:

  ba ma streseaza rau cand vad “dastea” care pe un caz discuta ceva ce nu are legatura duceti-va fratilor pe coclauri si discutati asa cv ,,, vaiii fara viitor :))

  Răspunde
 34. MAMA
  MAMA says:

  Buna ziua. E pentru prima oara cand citesc ce altii posteaza din lipsa de ocupatie. Copilul din imagini este fiul meu si pentru curiosi nu el a fost la volan ci un “bun” prieten care a fugit ca un animal de acolo lasandu-mi fiul sa zaca intr-o balta de sange. Probabil spera sa moara deoarece masina din imagini este a noastra si atunci probabil, ca de obicei, mortul era de vina.
  Pantru domnisoara avida de foto din accidente, sper ca in ziua cand va avea copii sa nu vada niciodata asa ceva……Pantru restul…..ii rog sa isi vada de treaba, stiu ca nu va doare pe voi ,dar copilul meu zace pe un pat de spital nu al vostru..

  Răspunde
 35. lwn
  lwn says:

  ce …. comentati atat pt un articol duceti-va drq si comentati in alta parte zici ca v-a furat mancarea din farfurie asa va ambalati pe aici makar de ati avea vr-un castig din toata prostia asta …. va certati pe articole care fura si etc in romania se fura !!! terminati drq toti va dati cu parerea dar nu stiti nimic si cand auzit cv repede comentati de park ati fi fost in masina la locu” faptei doamne ce cretini.. cum spune si mama lui luci cel implicat in accident e copilul iei nu al vostru nu va intereseaza pe voi de el pe ei ii doare;) pe voi va intereseaza cine a furat articolul ….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *