Asociația Șansa Ta – Rechizite pentru viitorul meu

Miercuri, 21 septembrie, 100 de copii din orasul Buftea, aflati in dificultate, au primit in cadrului proiectului Rechizite pentru viitorul tau” ghiozdane cu rechizite scolare. 

Asociatia SANSA TA, realizeaza  proiectul social “Rechizite pentru viitorul meu”, in perioadele: 12 septembrie – 21 noiembrie 2016. Proiectul presupune oferirea de  rechizite scolare, la 350 de copii din familii defavorizate si centre de plasament din Bucuresti, Ilfov, Dambovita.

Asociatia in parteneriat cu Primaria Buftea, are de doi ani o sala de calculatoare,  destinata copiilor fara posibilitati.

Scopul proiectului este oferirea unui suport categoriilor defavorizate de copii, care nu au posibilitati de a achizitiona rechizite scolare in totalitate. Copiii vor fi astfel motivati sa-si continue cursurile scolare, avand ca scop prevenirea abandonul scolar.

Beneficiarii proiectului sunt copii cu probleme sociale si familiale, care se lupta in fiecare zi a vietii lor pentru a supravietui sau pentru a continua scoala – adica pentru toate lucrurile care, in mod normal, par atat de firesti.

Obiectivele proiectului:
•    Imbunatatirea conditiilor de invatare ale copiilor;
•    Scaderea riscului de abandon scolar;
•    Motivarea si stimularea copiilor de a continua scoala si a intelege ca societatea se implica in vederea construirii unei lumii mai bune prin educatie.;

Beneficiarii proiectului: copii orfani din centrele de plasament, copii proveniti din familii si comunitati defavorizate, copii din centrele de tip familial, care gazduiesc spre crestere si educatie copii orfani sau parasiti.


Asociatia SANSA TA, este o organizaţie non-guvernamentala, ce şi-a propus drept scop ajutorarea celor aflaţi în nevoie. Printre activitătile Asociatiei SANSA TA, se numara multe proiecte sociale, precum proiectul “Rechizite pentru viitorul meu”, ce are drept scop acordarea unei sanse la educatie copiilor celor mai saraci.

Cu sprijinul Kaufland Romania, Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa, Rinf, Primaria Oras Buftea,  precum si voluntarilor, care a facut posibil mobilizarea de a pregati rechizite si de a le distribui.

Ciobotaru Gabriel, Presedinte

.

asociatia sansa ta picture-rechizite-sep-2016-1344 picture-rechizite-sep-2016-1355

.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *