Pistol, Moș Crăciun pe banii nostri

Asociația Șansa Ta pare o asociație serioasă și e condusă de un domn, Gabriel Ciobotaru, care chiar pare implicat. El a primit o locuinta in Buftea si de la Consiliul Local două spații cu titlu gratuit in primăria veche, unul dintre el fiind o sala de internet, pusa gratuit la dispozitia copiilor fara posibilitați. Foarte buna ideea.

Pe lângă acțiuni sincere de ajutorare a celor in dificultate, mai primește bani de la Consiliul Lcoal Buftea pentru diferite acțiuni ce pot fi suspectate ca fiind de promovare a imaginii primarului. Ca fapt divers, fix cu o zi inainte de ziua alegerilor, sâmbăta, asociatia impărtea cadouri copiilor in fața primăriei vechi. Cadouri de alegeri, nu cadouri de Craciun!

Acum primarul Pistol a impărțit cadouri copiilor care provin din familii fara posibilități din Buftea, sub paravanul asociației. Pe care, practic, a confiscat-o! Cităm din Jurnalul de Ilfov, ziar pentru care sunt plătiți de la buget, sute de euro pentru un articol despre Buftea. De fapt, toate sunt despre primarul Pistol.

„Ca în fiecare an, campania fundației care și-a propus să le dea o șansă celor năpăstuiți de soartă este sprijinită de Primăria orașului Buftea și de Consiliul Local. Anul acesta, darurile pentru copiii din oraș au sosit la sala mică de sport a Liceului tehnologic „Dumitru Dumitrescu”.

„Moș Crăciun”- Gheorghe Pistol

Vineri, 16 decembrie, la Liceul „Dumitru Dumitrescu” era mare agitație. Zeci de prichindei veniseră să-și primească darurile pregătite de Asociația „Șansa Ta”. Și pentru că reprezentanții asociației nu au putut sosi la acest eveniment, câțiva funcționari ai Primăriei Buftea, în frunte cu primarul Gheorghe Pistol, și-au asumat rolul de „Moș Crăciun” și au împărțit celor 201 copii înscriși pe listele întocmite de profesorii școlilor din oraș, darurile donate fundației amintite de copii de la școlile din întreaga țară. Micuții soseau rând pe rând, aduși de microbuzele școlare ale primăriei și așteptau, cu emoție și nerăbdare, să primească „zâmbetul din cutie”, înmânat de primarul Gheorghe Pistol. Apoi, bucuroși de darurile primite, își împărtășeau unul altuia impresiile, amâ­­nând surpriza deschiderii cutiilor până la sosirea acasă.”

Daruri pentru zâmbetul copiilor

Repet: „Și pentru că reprezentanții asociației nu au putut sosi la acest eveniment, câțiva funcționari ai Primăriei Buftea, în frunte cu primarul Gheorghe Pistol, și-au asumat rolul de „Moș Crăciun”. Aplauze. Râsete. Pe banii nostri.

Cu ocazia asta a fost chemat si un ziarist de la Jurnalul de Ilfov si s-a platit si articolul de periaj cu câteva sute de euro din banii nostri.

E dragut sa primeasca toti copiii cadouri de la bugetul local, dar de ce trebuie sa-si faca primarul campanie electorala cu copiii nostri si pe banii nostri? Am vazut si ieri in fata primariei… Nu poate scoate Mos Craciun un cadou din desaga ca se baga si Pistol in poza!

Site Asociația Șansa Ta –  www.asociatiasansata.ro

Asociația Șansa Ta – Rechizite pentru viitorul meu

.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *