5 victorii din 5! Buftea – Ciorogarla 3-0

A 5-a victorie din acest sezon pentru Vointa Buftea, care astfel trece pe primul loc, cu maxim de puncte, dupa ce Dragormirestiul a facut egal.

Victoria cu Ciorogarla a fost chiar mai clara decat o arata scorul, dar atacantii bufteni au tratat de multe ori superficial ocaziile. In plus, daca va vine sa credeti, portarul lor de peste 100 de kile a avut si cateva parade de senzatie. Pentru ca se misca greu, iar sa plimbi 120 de kile de pe un picior pe altul nu e chiar floare la ureche, buftenii au incercat multe suturi de la distanta, dar cam toate foarte slabe.

Buftea arata foarte bine, chiar nesperat de bine pentru liga 4. E doar inceputul sezonului, iar Lavi Hrib abia a inchegat aceasta echipa, astfel ca sunt sigur ca echipa se va misca si mai bine in timp. Sa speram ca vor rezista fizic tot sezonul si ca vor avea oarece sustinere fiananaciara, fara de care nu e posibila promovarea.

In acest moment sunt 4 jucatori cu care Buftea a promovat in liga 2. Apararea e beton, celor 3 fundasi centrali, adaugandu-se si „China” Tutunaru, intrat in repriza secunda. Mijlocul se descurca bine, cu jucatori tehnici pe care nu-i incurca mingea, dar cred ca e nevoie sa fie mai agresivi, mai ales in meciurile de acasa. Chiar daca marcam mult, atacul ar putea fi si mai productiv, dar se vede lipsa de concentrare, probabil din cauza mizei mici a meciurilor.

Pentru a promova, Buftea trebuie sa termine pe primele doua locuri, care merg in play-off-ul cu primele doua echipe din cealalta serie Ilfov. Castigatoarea acestui play-off din 4 va juca finala pentru promovarea in liga 3 cu catigatoarea seriei din Bucuresti.

 

 

]]>

1 răspunde
  1. Gigel
    Gigel says:

    Incepem..:Stefanesti,Afumati,Cernica,tunari,Clinceni.Balotesti,Voluntari,Berceni,Clinceni,@ce am fost si ce am ajuns…Bogdane te consider un baiat serios;unde iti sunt cuvintele:mirobolant,furtunos,zdrobitor…pai

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *