NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  alexandru

  ””Nu sunt aparatorul lui Ion Stoica, insa nu mi se pare corect, din punct de vedere uman””–cand lua GL-uri spaga , ti se parea corect ??? Din acelasi pdv. :-*

  Raspuns
 2. 2

  pacalici

  Demisia de onoare a lui Marinescu e utopica. Cind a vazut rezultatele din alegeri trebuia sa aiba simt al masurii si onoare. cel mai bine era sa dispara de tot, cu Stoica de git, asa cum a zacut 4 ani in primarie. Doua ore la servici, una pe drum spre scoala, doua la scoala, una inapoi, doua ore la Stirbey, si una la servici, la plecare. Cam asta a fost viata lui Marinescu 4 ani. A, si 1200 de voturi cind psd era pe val. Tie cit ti-a dat Gavrilescule pentru campania pe care ai condus-o in alegeri ? Nu mai afirma ce nu stii, nu te mai da miezul din dodoasca, Pistol a cistigat ca asa a vrut electoratul, nu insinua altceva.

  Raspuns
 3. 3

  Aurel

  Cine este acest atotcunoscator Marianga? Limbajul de lemn si greselile de exprimare si punctuatie te fac sa-i recomanzi un psiholog, iar lauda de sine ii face rau la inima. Ce m-ar interesa pe mine ca o sa-i cunoasca el pe noii consilieri? Adevarul e ca daca nu vreau, nu citesc, dar „Creatorul” il va penaliza sigur.

  Raspuns
 4. 4

  nume

  Ce iesire … pe usa din dos.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea