Miss Universe are scoala de dans in Buftea

Catalina Filip din Buftea, multipla campioana nationala la dans sportiv, a castigat in 2010 titlul de Miss Universe Romania si ar fi trebuit sa reprezinte tara noastra in finala de la Las Vegas.

A renuntat imediat la titlu pentru ca nu a fost de acord cu prevederile contractului, ce ar fi trebuit sa-l semneze cu aceasta ocazie. Nu a vrut sa renunte la cariera sa, la pasiunea si la munca sa, pentru o viata in lumea mondena, cu compromisurile si lejeritatile ei, si nici macar pentru celebritate.

Am trecut prea repede peste un asemenea gest, pe care nu multi ar putea sa-l faca. Catalina a decis sa se lege si mai mult de orasul in care s-a nascut si sa infiinteze aici o Scoala de Dans, pe strada MIhai Eminescu, nr. 11, deasupra croitoriei.

Inscrierile la cursurile de dans sportiv pentru copii se fac la telefonul 0741 161 915, baietii avand reducere 50%. Antrenori sunt insisi campionii nationali ai Romaniei, Catalina Filip si logodnicul ei, Ramon Zedan.

Nu ma pricep deloc la dans, dar cu siguranta, stiind profesionalismul si caracterul Catalinei, e omul potrivit pe mana caruia sa-ti  dai copiii.

Buftea scoate capul in lume: Catalina Filip e Miss Universe

Catalina Filip a renuntat la titlul de Miss Universe

Aproape pacat ca e si desteapta…

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.