NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  Florin

  De ce platiti taxa de inscriere? Boicotati evenimentul ca sa ii invatati minte. La un oras atat de mic cum e Buftea, nu e necesara taxa. Cu ocazia fiecarui eveniment din tara au iesit discutii pe seama acestor taxe, incat multe competitii au anulat aceasta obligativitate!
  De asta eu am preferat sa concurez numai in tara la competitii serioase si niciodata la Buftea.
  Evenimentul ar trebui sa fie sustinut doar din sponsorizari si din fonduri locale ca bani sunt, doar se vede cum s-a umplut orasul de banci ce nu erau necesare…
  Ca tot vad ca nimeni nu abordeaza aceasta afacere locala ce umple buzunarele catorca persoane.

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Toba

  Poti sa ne spui care sunt competitiile la care participi tu si care nu au taxa? Dar serioase, nu concursuri pentru gospodine…

  Concursul acesta primește de la bugetul local 3 300 euro, toate 3 (duatlon, triatlon, semimaraton) primesc 10 000 euro pe an. Spre comparația, doar fasolea de 1 decembrie ne costa 25 000 euro! Iar petrecerea de 8 martie, 30 000 euro! Cum crezi că se paote susține un semimaraton serios cu 3000 de euro, ca să nu mai plătească nimeni taxa, ca la fasole?

  Poti găsi pe facebook pe paginile acestor competitii de la Buftea impresiile participanților. Vei vedea că sunt foarte ok, iar dovada clară că sunt competitii serioase o constitue participarea constanta a celor mai buni sportivi din tară. Organizatorul, Cosmin Rogoveanu, o duce destul de bine ca să-l suspectăm că face asta (muncind cel putin 2 saptamani) ca să-și tragă câteva sute de euro! Am urmarit toate cele 8 competitii organizate de el la Buftea si m-am convins că sunt foarte bune și merită taxa de participare.

  Raspuns
 3. 3

  Florin

  Dragul meu, nu voi enumera competitiile fara taxa pentru ca nu trebuie sa stie nineni pe unde aleg sa alerg. Si te asigur ca nu sunt pentru gospodine. Deja m-ai luat la misto. S-ar putea sa nu le stii chiar pe toate. Stiu pe cineva din Buftea ce participa intern si international la astfel de competitii serioase. Unele au taxa, altele nu. Cosmin e fiul parintilor… Ce iese din pisica soareci mananca. Erai prea mic prin 89/90 ca sa stii despre ce e vorba.

  Eu ca si altii, aleg sa nu particip aici la o astfel de manifestare initiata de niste necunoscuti amatori. M-am plans doar de taxa. Nu poti pune buftenii ce vor sa participe sa dea bani. E penibil sa ceri pana si minorilor de 14 ani. Nu ti se pare?

  Raspuns
 4. 4

  Bogdan Toba

  Cred ca luat la misto inseamna sa postezi de sub anonimat acuze si pareri de cunoscator. Dar nu ne suparam, suntem obisnuiti. 🙂

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea