Voința Crevedia – Voința Dârza 1 – 1

Derby-ul Crevediei, care naște pasiuni nebănuite, s-a inchieiat nedecis, 1-1. Deși vremea a fost frumoasă, in tribune nu a fost publicul pe care toată lumea il aștepta, ci maxim 200 de spectatori, oricum destul de mul’i pentru liga 5.

Probabil nimeni din comună nu s-a ocupat de mediatizare.

Duelurile au fost aprige și in teren, dar și in tribună, insă e de apreciat că nu s-au depășit limitele și nu au fost gesturi necivilizate, cum se intânesc des in ligile inferioare. Dincolo de rivalitatea existentă intre cele două sate, mulți se cunosc intre ei și au ințeles că e doar un meci de fotbal.

In schimb, brigada de arbitri a ținut să știrbească un pic duelul, luând multe decizii controversate, poate scuzabile de nivelul la care se joacă, dacă n-ar fi fost toate impotriva celor din Dârza. Poate și ei exagerează, contestând vehement arbitrajul și acuzând că gazdele din Crevedia au mituit arbitrii! Dar ceva tot a fost, dacă ne gândim că toate deciziile controversate au fost judecate in defavoarea oaspeților, iar aceștia nu au primit lovituri libere decât la ei in teren.

Dârza a deschis scorul, dar golul spectaculos al lui Bas a fost anulat pe motiv de offside, stârnind proteste vehemente in tabăra dârzenilor (vezi video). In schimb, Crevedia a făcut 1-0 la o fază contestată din nou de oaspeți, care au acuzat offside. Deși cu un lot mult mai bun, Dârza nu a reușit să pună prea multă presiune pe apărarea rivalilor, parcă știind că oricum au scuza arbitrajuli potrivnic, mai ales după ce le-a mai fost anulat un gol, dupa un fault la portar, iar un jucător de le Crevedia a primit doar galben după ce l-a lovit in față pe cel acuzat de fault (vezi video).

In repriza secundă dârzenii au dominat și au reușit egalarea, prin bufteanul Marin Anton, cel mai tânăr veteran, dar până la final nu au mai reușit mare lucru. Meciul s-a jucat pe contre, spectaculos, cu multe faze de poartă, echipele dând impresia că nu au mijloc.

Pierzând astfel două puncte, Dârza e pe locul doi, Brezoaiele desprinzându-se in lupta pentru promovare, in timp ce Crevedia e undeva la mijlocul clasamentului, liniștită. In continuare, dârzenii sunt nemulțumiți că primăria nu-i susține cu nimic, deși au șanse la promovare, duminică jucându-se derby-ul clasamentului, Dârza – Brezoaiele, un joc care poate scoate Dârza din lupta pentru promovare. 

 

GALERIE FOTO: Voința Crevedia – Voința Dârza

Clasamentul și comentarii despre meci… aici.

 

]]>

1 răspunde
  1. daniel
    daniel says:

    Bravo Expresului ca se intereseaza de meciuri de acest gen. De altfel este normal deoarece avem destuu jucatori de la Buftea la nii in echipa. Poate si din cauza prezentei presei nu vor mai exista hotii de genul facut de cei de la Crevedia cu arbitri si observator.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.