Vocea bufteanului… Străzi uitate in centrul orașului

In urma unor sezizări de la buftenii din zonă, vă prezentăm cum arată 3 străzi perpendiculare pe Șoseaua București-Târgoviște, străzi din centrul orașului.

Strada Nucilor… aflată intre Poșta și stație, nu are canalizare, nu are asfalt, iar la ploi arată groaznic. Ce poate fi mai central? Ultimii 5 primari nu au crezut de cuvinta ca strada asta mertita băgată in seamă! 

Strada Pădurii… canalizarea a fost incepută in 2012, dar asfalt nu a văzut, deși aproape tot Cartierul Oțetărie are asfalt și trotuare. Strada asta pe cine deranjează?

 

Strada Prunului… imediat după Nucilor și după stație. Strada nu are apă, canalizare și nici asfalt. Mai mult, intrarea se face printr-o prăpastie, care se presupune a fi taman trotuarul Soselei Buc-Targoviste. Trotuar pe care lumea coboară din autobuze și traversează pe trecerea de pietoni…

Sa mai spunem si ca aceste strazi s-au stramtat de la an la an, oamenii ‘muscand’ din ele treptat prin construirea gardurilor. Dar de la Primaria Buftea nimeni nu calca pe acolo, nu vede si nu face nimic… Doamne fereste sa fie nevoie de o ambulanta sau de masina de pompieri in acea zona!

 

 

 

Dacă ai o problemă de prezentat la rubrica „Voceda Bufteanului”, scrie-ne la contact@expresuldebuftea.ro, cu poze sau fără, poate reușim să tragem un semnal de alarmă in respectiva problemă. Poate cineva se va sesiza.

]]>

1 răspunde
  1. canageabe
    canageabe says:

    Fermei; freziei…… Lumea e satula de vrajeli. Oamenii s-au saturat de promisiuni desarte inca de acum 2 ani. Niste piatra intinsa la misto nu e de ajuns….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *