Vlad Cioplea are nevoie de ajutor pentru o expediție fotografică

Sunt mulți pasionați de fotografie in Buftea, dar dintre ei se remarcă Vlad Cioplea, tânărul din Studio care a avut mare succes cu proiectul foto „100 Friends„, unde iși fotografiază prietenii (mulți din Buftea) și pasiunile lor.

Vlad a fost  recent in Maroc de unde a venit cu un super album foto House Of Colours iar in continuare are planuri mari… o expediție fotografică in Tanzania pentru a fotografia triburile de acolo și migrația animalelor! Pentru asta are nevoie de suma de 2 500 de euro și s-a gândit să apeleze la cunoscuți. Buftenii il pot ajuta pe Vlad depunând in contul său prin paypal aici… Tanzania Photo Expedition.  Sau mă puteți contacta pe mine. Poate apare vreun sponsor local, vreo firmă, vreo primărie… apoi poate il provocăm pe Vlad să ne facă un album foto la el pe Facebook cu și despre Buftea.   https://www.youtube.com/watch?t=47&v=aPobXR4lWAM  
De asemenea, vă invităm să citiți un interviu pe care Vlad Cioplea l-a acordat pentru DC News. Vlad a absolvit Facultatea de Imagine de Film si Tv, a studiat timp de doi ani fotografia şi, în prezent, este fotograf de platou. Una dintre fotografiile sale a intrat într-una dintre cele mai mari competiţii fotografice din lume, Sony World Photograghy, în 2015. Pe Vlad il găsim și intr-o reclamă pe Magheru.
  www.vladcioplea.ro

Despre prietenie in vremea lui Facebook

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *