Vă rog… priviti in ochii lui!

La numai cinci ani, dintr-o gravă eroare medicală, Andrei Ştefan Tudorache suferă de tetrapareză spastică şi epilepsie. Adică, în traducere liberă, paralizie cerebrală.

Personal, îmi este greu să pronunţ diagnosticul şi, îmi este la fel de greu, să accept că « lumea » în care trăieşte Andrei, nu seamănă cu a noastră. Conform raportului de evaluare complexă, micuţul se încadrează în gradul de handicap I – cu însoţitor. Cu toate acestea, există şansa ca Andrei să-şi poată recăpăta copilaria frântă. Speranţa constă într-o serie de tratamente efectuate la o clinică de recuperare din Ucraina.

 

Până acum, cu ajutorul oamenilor de bine şi a banilor împrumutaţi de părinţi, Andru a efectuat deja o serie de tratamente, din ciclul celor pe care trebuie să le urmeze la clinica amintită. Între “vizitele”  la clinică, copilul a urmat, şi urmează, în ţară alt tratament de recuperarare completat de cel medicamentos. Costisitor pentru posibilităţile tinerilor părinţi care ar face orice pentru copilul lor. Pentru asta, acum, au nevoie de ajutorul nostru deoarece, pe 26 martie, Andrei este programat la clinica din Ucraina la o noua serie de recuperare, iar suma de care are nevoie este de doar 3000 de euro.

Părinţilor nu le place să ceară, şi nu au făcut-o, iar din cauza lipsei banilor, Andrei a ratat deja un an si jumătate de tratament. Dar o fac eu.  Apelez la voi, prietenii mei, rugându-vă ca, din puţinul nostru să-l ajutăm pe Andrei. De ce? Pentru că putem ! Pentru că, la rândul nostru, suntem părinţi şi nu am vrea să trecem prin suferinţele micuţului Andru. Sunt convinsă de sentimentul de împlinire, ştiind că şi dumneavoastră aţi avut o contribuţie la …viaţă.

Raiffeisen Bank Sucursala Buftea
Cont în Lei : RO64RZBR0000060005300291
Cont în Euro : RO30RZBR0000060010136644 –
Titular conturi : Tudorache Nicolae Petrişor
Telefon : 0724.514.658

Sursa: catalinabgd.blogspot.com

Mai multe detalii…. www.andreistefan.eu

Contributie… la viata

]]>

4 raspunsuri
 1. gino
  gino says:

  Acest copil este superb si chiar merita ajutat maine dimineata o sa ma duc sa donez si eu 10 euro pentru ca am ramas impresionat de acest copil,haideti oameni buni sa ne unim si sa ajutam o viata nevinovata,haideti sa uitam pentru cateva clipe rautatile si sa ajutam acest copil superb.Nu-mi vine sa cred ce se intampla cu viata unui copil.Haideti Domnule Primar va rog din suflet sa incercati sa faceti apel la diferite firme din oras sa doneze fiecare macar 1 euro si poate se strang banii pentru operatie,haideti Domnule 2012 haide si tu nume si tu luis etc.Nici nu stiu ce sa mai zic pentru ca sunt impresionat pana la lacrimi.MULTA BAFTA SI DOAMNE AJUTA.

  Răspunde
 2. gino
  gino says:

  Domule Richard aveti multe cunostinte in oras care ar putea ajuta acest ingeras va rog din suflet sa faceti ceva si sa ajutam acest copil nevinovat.nu stiu la cine sa mai fac apel,am si eu copil si nici nu vreau sa ma gandesc daca eram eu in locul parintilor cum as fi reactionat.Donatia mea este mult prea mica dar sper sa se stranga banii pentru operatie.Te rog sa ne anunti Expresule si pe noi daca au reusit.Doamne ajuta.

  Răspunde
 3. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  Ma simt jenat, Gino, mai ales ca trebuie sa-ti raspund. Eu nu sunt vreun nabab dar sunt rare situatiile cand am trecut nepasator pe langa astfel de nedreptati. Cat am putut, cum am putut…Din putin se face mult. Sa speram ca reusim. Doamne-ajuta !

  Răspunde
 4. geta
  geta says:

  andrey este cu adevarat un ingeras…si.suntem alaturi de el,sa dea Dumnezeu sa putem sa il ajutam p andrei sa rada…parintii lui sun niste oameni deosebiti ce merita sa isi vada ingerasul zambind..am auzit numai cuvinte bune despre cei c au postat acest articol…va multumim din suflet ca stiti sa fiti alaturi de cei care au cu adevarat nevoie:X…eu sunt cea care avea acum 2 zile acel afis:)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.