Uite cum se fură la Mogoșoaia!

In primăvara 2008, in campania electorală, la Mogoșoaia s-au amenajat trotuarele de la DN1A, schimbându-se bordurile antice. N-au trecut decât 4 ani și bordurile sunt inlocuite cu altele noi, după alegerile din 2012, când la conducerea guvernului și a consiliului județean a venit USL-ul, din care face parte și primarul din Mogoșoaia, Paul Precup.

]]>

9 raspunsuri
 1. Vlad Lazar
  Vlad Lazar says:

  Hai să fim serioşi, bordurile alea ajung şi in zone ”virgine” din punct de vedere al existenţei unora până în momentul de faţă + dau un aspect mult mai frumos. Bravo lor. Buciumeniul nici nu visează la aşa ceva, aşteptăm cosmetizarea şi prin Buftea.

  Răspunde
 2. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Cum s-ar zice, dacă face treabă, poate să și fure! Bună gândirea, nu-i așa? Suficientă… Pe asta și mizează ei acum, nu se mai fură total ca până acum câțiva ani, că nu mai merge. Acum aplică tactica asta, să nu se mai sesizeze lumea!

  Răspunde
 3. pacalici
  pacalici says:

  Adminule, devii mult prea nostalgic dupa Don Nelu. E pacat, doar vrei sa fii impartial, incet incet ne pui pe ginduri. Nu-l mai biciui pe noul primar, lasa-l un pic, vezi ce poate si dupa aia poti sari pe el daca ai de ce. Trebuie sa-ti potolesti instinctele, Nelutu e istorie, asa va ramine acum si in vecii vecilor.

  Răspunde
 4. Valy
  Valy says:

  De ce ai sarit pacaliciule ca ars? Articolul se refera la Mogosoaia nu la Buftea si nici la noul primar!

  A atins cumva adminul, din greseala, prin ultimul comentariu al sau, o [i]”strategie”[/i] secreta in Buftea?

  Răspunde
 5. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Nu mai poți să deschizi gura in Buftea asta că imediat se simte cineva cu musca pe căciulă! Ca să vezi cât de prost sunt, păcăliciule… am cedat și am fost cumpărat de Neluțu abia când nu mai e la putere si nu mai există pe scena locală.

  Apropo… zicei că dacă iese Pistol iți dezvălui identitatea, că de Stoica ți-era frică. Cum rămâne? Te-ai sucit?

  Răspunde
 6. Antal
  Antal says:

  [quote name=”pacalici”]Adminule, devii mult prea nostalgic dupa Don Nelu. E pacat, doar vrei sa fii impartial, incet incet ne pui pe ginduri. Nu-l mai biciui pe noul primar, lasa-l un pic, vezi ce poate si dupa aia poti sari pe el daca ai de ce. Trebuie sa-ti potolesti instinctele, Nelutu e istorie, asa va ramine acum si in vecii vecilor.[/quote]

  Mde…. a fost un partizan al lui Stoica inca de acum patru ani, ce naiba…. Si pentru ca sa inchei (nu imi place sa stau mult pe blogul asta) voi da doar inceputul si finalul unui citat de articol :
  “După dezastrul electoral al lui Don Nelu, ne aducem aminte cum “celebrul” blog….(…) In fine, am impresia că scriu degeaba, – asa cum ii cunosc pe unii dintre “fomiştii de internet”, – constiinta lor trece prin stomac si morala lor e năclăită de maioneză si alte… sosuri.”
  —-
  😉

  Răspunde
 7. pacalici
  pacalici says:

  E mai atractiv in neant, Adminule. Poti fi impartial, cum iti place tie sa pari. Nu vreau sa te atac, nu vreau decit sa putem purta un dialog normal, fara antipatii sau simpatii dinainte stabilite. George Pistol va pierde primaria cind va dori el sa o piarda, sa plece sau sa renunte. Urmatorii 25 de ani ii apartin, nu-l clinteste nimeni si nimic, in urmatoarele alegeri o sa plece in vacanta, o sa lipeasca trei afise si un banner in oras si o sa ia 86% din voturi. Valy, baga-ti unghia-n git si rabda. Musca-ti miinile, mergi la biserica, poate ti-ar face bine Moliftele Sfintului Vasile, ca Nelutu n-o sa mai fie primar niciodata la cite nenorociri a facut. Multumim, Doamne, ca ne-ai scapat de Satana.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.