Trupele de la Summer Well Buftea 2011

Line-up Ziua II, 14 august…

Cu ajutorul site-ului festivalului, summerwell.ro, v-am prezentăm câteva informații despre line-up-ul din prima zi, iar acum să vedem ce ne oferă cea de a doua. S-au pus in vnzare si biletele, tip abonament, 99 de lei pentru ambele seri. Detalii aici…

Alex Clare

Este un nume londonez, despre care se vorbeste mult deja,

dar despre care veti auzi si mai multe in viitor. Cateva demo-uri si niste concerte incendiare i-au convins pe sefii de la Island (Universal) sa semneze un contract cu noua senzatie a muzicii britanice. Primul lui album, “The Lateness of the Hour”, va aparea pe 11 iulie.

              

 

Chapel Club

Sunt o trupa de alternative rock din Londra. Au inceput sa repete impreuna in 2007. In vara lui 2009 au inregistrat primul lor single; in toamna au semnat un contract cu cea mai mare casa de discuri din lume. In 2010 cantau deja la Glastonbury, Reading si Leeds, Pukkelpop sau Way Out West, iar show-urile lor din Marea Britanie erau sold-out. In ianuarie 2011 a aparut si primul lor album, “Palace”. Asta e, pe scurt, povestea unei trupe care – spun la unison toti criticii – va ajunge foarte curand in “liga mare” a rock-ului.

Alte piese: Blind… si All The Eastern Girls

 

 

The Wombats

Vreti sa ascultati un album perfect? Incercati “This Modern Glitch”, ultimul pe care l-au scos The Wombats. Trio-ul din Liverpool a reusit sa convinga pe toata lumea ca e formatia indie cea mai interesanta a momentului. Muzica i-a ajutat sa ajunga in topuri, iar concertele lor pline de energie i-au ajutat sa ajunga pe lista de prioritati a festivalurilor. Sunt headliner-i la Lovebox, canta la V festival sau Rock en Seine si ne bucuram sa va anuntam ca vor veni si in Romania in aceasta vara.

Alte piese: Jump Into The FogLet’s Dance to Joy DivisionTechno fan … 

 

 

 

 

The Raveonettes

The Raveonettes sunt Sharin Foo si Sune Rose Wagner. Duo-ul danez (acum stabilit in New York) e considerat responsabil de catre NME de “renasterea muzicii pop-rock americane”

Noul album The Raveonettes – “Raven in the Grave” a aparut in 2011. Cantece noi, ca Recharge & Revolt, Apparitions sau Ignite, se vor adauga in concert celor deja cunoscute: Heart of Stone, Last Dance, Aly Walk With Me.

 

 

 

Interpol

Interpol vin la Summer Well pentru primul lor concert in Romania! Mai mult, una dintre piesele lor da numele festivalului. Avem deci mai multe motive sa ne bucuram ca una dintre cele mai influente formatii de rock alternativ din lume – “the kings of the indie scene”, cum au fost numiti – completeaza line-up-ul ultimei zile de festival. Ultimul an a fost unul plin pentru americanii Paul Banks, Daniel Kessler si Sam Fogarino: au scos un disc nou (“Interpol”, in septembrie 2010), au cantat impreuna cu U2 in turneul 360°, au participat la Creators Project la Coachella. Si au inainte o vara la fel de plina, cu multe concerte in America si in Europa.

Alte piese: ObstacleLigths …  Evil …  Slow hands.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.